Cheats for GTA for Windows 10

Cheats for GTA for Windows 10

Windows / Chris Phillips / 252 / Úplná špecifikácia
Popis

Cheaty pre GTA pre Windows 10 je vzdelávací softvér, ktorý poskytuje rýchly a jednoduchý prístup ku každému cheatovému kódu pre každú hru Grand Theft Auto. Pomocou tejto aplikácie môžete jednoducho klepnúť na logo hry a zobraziť všetky jej cheaty a vybrať si z rôznych konzol/platforiem, ak sú k dispozícii. Najlepšia časť? Na zobrazenie cheatov nie je potrebné žiadne internetové pripojenie.

Vďaka úžasnej komunite je táto aplikácia teraz lokalizovaná do mnohých rôznych jazykov. Ak by ste chceli pomôcť s prekladom aplikácie do vášho jazyka alebo vidieť pokrok alebo odoslať opravy, prejdite na stránku http://thegtaplace.com/app/cheats/#translate.

Táto aplikácia obsahuje cheat kódy pre všetky hry GTA, vrátane Grand Theft Auto V (PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One/PC), Grand Theft Auto: Chinatown Wars (DS/PSP/iOS/Android), GTA IV: The Ballad Gay Tony (PS3/360/PC), GTA IV: The Lost and Damned (PS3/360/PC), Grand Theft Auto IV (PS3/360/PC), Grand Theft Auto: Vice City Stories (PSP/PS2) , Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PSP/PS2), Grand Theft Auto Advance (GBA), Grand Theft Auto: San Andreas (PS2/PC/Xbox), Grand Theft Auto: Vice City (PS2/PC/Xbox), Grand Theft Auto III (PS2/PC/Xbox), Grand Theft Auto 2 (PC/PS1/DC/GBC), Grand Theft Auto London 1969 (PC/PS1) a Grand Theft auto (PC/PS1/GBC).

Sledujte nás na našej webovej stránke http://thegtaplace.com alebo na platformách sociálnych médií, ako sú Twitter (http://twitter.com/TheGTAPlace) a Facebook (http://facebook.com/TheGTAPlace), kde nájdete novinky a aktualizácie.

Upozorňujeme, že táto aplikácia je NEOFICIÁLNYM sprievodcom pre sériu videohier „Grand Theft Auto“. Nie je prepojená s vydavateľmi ani vývojármi hier. Príručka je určená výlučne na pomoc hráčom a mala by sa používať popri hrách. Všetky postavy, miesta a obrázky log hier sú majetkom ich príslušných vlastníkov a použitie v tejto príručke spadá do rámca pravidiel „fair use“. Ak máte obavy alebo máte pocit, že došlo k priamemu porušeniu autorských práv alebo ochranných známok, ktoré nespadá do pravidiel „fair use“, kontaktujte nás priamo a prediskutovajte to.

Na záver, Cheats for GTA pre Windows 10 poskytuje ľahko použiteľné rozhranie s offline prístupom, ktoré umožňuje hráčom na celom svete rýchly prístup k cheatom na všetkých platformách bez akýchkoľvek problémov. Vezmite si to do rúk ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Chris Phillips
Stránka vydavateľa http://www.thegtaplace.com/app/cheats/
Dátum vydania 2018-05-15
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória eKnihy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM, x86, x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 252

Comments: