NOVA Elements for Windows 10

NOVA Elements for Windows 10 1.2.0.2

Windows / WGBH Educational Foundation / 33 / Úplná špecifikácia
Popis

NOVA Elements pre Windows 10 je vzdelávací softvér, ktorý ponúka jedinečný a interaktívny spôsob skúmania periodickej tabuľky. Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom pochopiť vlastnosti každého prvku, ako sa kombinujú pri vytváraní zlúčenín a ich úlohu v každodennom živote.

Periodická tabuľka je jedným z najdôležitejších nástrojov v chémii, ale pre študentov, ktorí sa o nej len začínajú učiť, môže byť zdrvujúca. NOVA Elements zjednodušuje tento proces tým, že poskytuje intuitívne rozhranie, ktoré umožňuje používateľom skúmať prvky vlastným tempom.

Jednou z kľúčových vlastností NOVA Elements je interaktívna periodická tabuľka. Používatelia môžu kliknúť na ľubovoľný prvok v tabuľke a zobraziť jeho vlastnosti vrátane jeho atómového čísla, symbolu, názvu, konfigurácie elektrónov a ďalších. Softvér tiež obsahuje podrobné informácie o histórii a objave každého prvku.

Okrem skúmania jednotlivých prvkov sa používatelia môžu dozvedieť aj o tom, ako sa spájajú a vytvárajú zlúčeniny. NOVA Elements obsahuje časť o chemickej väzbe, ktorá vysvetľuje, ako sa atómy spájajú prostredníctvom kovalentných a iónových väzieb.

Pre tých, ktorí uprednostňujú viac praktický prístup, NOVA Elements ponúka hru, ktorú hosťuje David Pogue s názvom „Building Blocks“. V tejto hre musia hráči využiť svoje znalosti o chemickej väzbe na vytvorenie molekúl z jednotlivých atómov. Hra poskytuje okamžitú spätnú väzbu o tom, či hráči vytvorili alebo nevytvorili platnú molekulu.

A nakoniec, NOVA Elements zahŕňa prístup k dvojhodinovému programu NOVA „Hunting the Elements“. Tento program zavedie divákov na cestu okolo sveta, kde moderátor David Pogue skúma, odkiaľ pochádzajú niektoré z našich najbežnejších prvkov a ako sa používajú v každodennom živote.

Celkovo je NOVA Elements pre Windows 10 vynikajúcim nástrojom pre každého, kto sa chce dozvedieť viac o chémii a periodickej tabuľke. Jeho intuitívne rozhranie uľahčuje začiatočníkom a zároveň poskytuje dostatočnú hĺbku pre pokročilých. Či už študujete chémiu v škole alebo ste len zvedaví, ako veci fungujú na atómovej úrovni, tento softvér má niečo pre každého.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ WGBH Educational Foundation
Stránka vydavateľa http://www.pbs.org/wgbh/nova/
Dátum vydania 2018-04-15
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Iné
Verzia 1.2.0.2
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 33

Comments: