Mathletics Student for Windows 10

Mathletics Student for Windows 10

Windows / IntoScience / 230 / Úplná špecifikácia
Popis

Mathletics Student for Windows 10 je ocenená e-learningová platforma, ktorá ponúka komplexné osnovy aktivít, ktoré študentom pomôžu zlepšiť ich matematické zručnosti. Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby študentom poskytol zábavný a pútavý spôsob učenia sa matematiky a zároveň umožnil učiteľom a rodičom sledovať ich pokrok.

Aplikácia Mathletics Student App je k dispozícii na bezplatné stiahnutie v obchode Microsoft App Store, vyžaduje však prihlasovacie údaje od predplatiteľov stránky mathletics.com. Po získaní prístupu si môžete vychutnať všetky funkcie tohto výkonného softvéru.

Jednou z výnimočných funkcií Mathletics Student pre Windows 10 je jeho elegantné a vzrušujúce študentské rozhranie. Aplikácia bola navrhnutá na mieru pre tablety, vďaka čomu je jej používanie jednoduché a intuitívne. Študenti si zamilujú farebnú grafiku a interaktívne prvky, vďaka ktorým je učenie matematiky príjemnejšie ako kedykoľvek predtým.

Ďalšou kľúčovou vlastnosťou Mathletics Student pre Windows 10 je jeho osnova aktivít. Nové aktivity sa pridávajú v reálnom čase, keď sú k dispozícii, takže je vždy čo objavovať. Či už pracujete na sčítaní, odčítaní, násobení alebo delení, existuje množstvo výziev, ktoré vás udržia v zábere.

Živá matematika je ďalšou vzrušujúcou funkciou, ktorá umožňuje študentom hrať proti ostatným na celom svete alebo v rámci vlastnej školy v aritmetických súbojoch typu head-to-head. S desiatimi dostupnými úrovňami vždy za rohom čaká nová výzva.

Concept Search je ďalším užitočným nástrojom zahrnutým v Mathletics Student pre Windows 10. Táto funkcia umožňuje študentom preskúmať úplný slovník matematických termínov a výrazov vlastným tempom. Je to skvelý spôsob, ako si upevniť koncepty naučené v triede alebo sami objaviť nové.

Všetky výsledky a body získané študentmi sa zaznamenávajú a synchronizujú v reálnom čase s ich účtom na počítači, takže učitelia/rodičia môžu jednoducho sledovať pokrok odkiaľkoľvek a kedykoľvek! Okrem toho upozornenia na domáce úlohy zadané učiteľom zaisťujú, že študenti už nikdy nezmeškajú žiadnu úlohu!

Je dôležité poznamenať, že Mathletics vydáva viac aktivít týždeň po týždni, takže si určite nenechajte ujsť žiadne aktualizácie! Ak používatelia zaznamenajú technické problémy pri používaní tohto softvéru, náš tím im rád pomôže prostredníctvom e-mailu [email protected] alebo tweetu @MathleticsIT

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob, ako zlepšiť svoje matematické zručnosti a zároveň sa zabaviť, potom nehľadajte nič iné ako Mathletics Student pre Windows 10! Vďaka svojmu komplexnému učebnému plánu aktivít v kombinácii so živými súťažami proti ostatným hráčom po celom svete - tento vzdelávací softvér má všetko, čo potrebujete, aby vám pomohlo posunúť vaše matematické schopnosti o úroveň vyššie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IntoScience
Stránka vydavateľa http://intoscience.com/
Dátum vydania 2018-05-13
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Iné
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile (ARM, x86, x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 4
Celkový počet stiahnutí 230

Comments: