Photo Grid Mixer for Windows 10

Photo Grid Mixer for Windows 10

Windows / Express Apps / 61 / Úplná špecifikácia
Popis

Photo Grid Mixer pre Windows 10 je zábavný softvér, ktorý vám umožní vytvárať úžasné koláže vo vašom vlastnom štýle. Pomocou tohto softvéru môžete pridať vybrané fotografie podľa vlastného výberu tvaru a veľkosti fotografie, čo uľahčuje implementáciu a nastavenie fotografie v štýlovom formáte.

Tento softvér ponúka širokú škálu funkcií, ktoré vám umožňujú upraviť obraz pomocou viacdotykovej funkcie. Môžete vytvárať koláže tvarov z obrovskej zbierky alebo vytvárať koláže voľného tvaru pomocou gest dvoch prstov na posúvanie fotografií, zmenu veľkosti fotografií a ich otáčanie.

Priateľské rozhranie a jednoduchý dizajn uľahčujú používanie tohto softvéru každému. Či už ste profesionálny fotograf alebo len niekto, kto miluje fotografovanie, Photo Grid Mixer pre Windows 10 je ideálny na vytváranie krásnych koláží.

Jednou z najlepších vecí na tomto softvéri je, že vám umožňuje ukladať a zdieľať fotografie z mixéra fotografií cez Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp a ďalšie platformy sociálnych sietí. To znamená, že sa môžete jednoducho pochváliť svojimi výtvormi s priateľmi a rodinou.

Ak hľadáte ľahko použiteľný tvorca koláží, ktorý ponúka širokú škálu funkcií a možností prispôsobenia, potom Photo Grid Mixer pre Windows 10 určite stojí za vyskúšanie. Tu sú niektoré ďalšie podrobnosti o jeho kľúčových vlastnostiach:

Kľúčové vlastnosti:

1) Koláže tvarov: S aplikáciou Photo Grid Mixer pre Windows 10 máte k dispozícii rozsiahlu zbierku tvarov dostupných na dosah ruky; vytvorte jedinečné koláže tvarov výberom ľubovoľnej z nich.

2) Voľná ​​koláž: Vytvárajte koláže voľnej formy pohybom obrázkov na plátne pomocou gest dvoch prstov, ako je priblíženie pritiahnutím prstov alebo otočenie potiahnutím prstom.

3) Viacdotyková funkcia: Upravte obrázky pomocou viacdotykovej funkcie, ako je priblíženie/oddialenie alebo otáčanie obrázkov

4) Gestá dvoma prstami: Pohybujte fotografiami na plátne pomocou gest dvoch prstov, ako je priblíženie alebo otočenie posunutím

5) Priateľské rozhranie a jednoduchý dizajn: Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje, aj keď niekto nikdy predtým nepoužil takýto druh aplikácie

6) Uložte a zdieľajte svoje výtvory: Uložte a zdieľajte svoje výtvory cez Instagram/Facebook/Twitter/Whatsapp atď., Aby každý videl, aká úžasná práca bola vykonaná!

7) Jednoduché použitie a koláž na vytváranie fotografických mriežok - je to veľmi jednoduché! Stačí si vybrať nejaké obrázky z galérie a potom vybrať ľubovoľnú možnosť (koláž tvaru/koláž voľných foriem), upraviť podľa požiadaviek (funkcia viacerých dotykov/gesto dvoma prstami), uložiť/zdieľať prostredníctvom platforiem sociálnych médií.

Záver:

Na záver; ak niekto chce aplikáciu, ktorá poskytuje všetky tieto funkcie spolu, potom by mal určite vyskúšať „Photo Grid Mixer“, pretože nielenže ponúka skvelé možnosti prispôsobenia, ale tiež šetrí čas pri vytváraní krásne vyzerajúcich mriežok/koláží bez veľkého úsilia!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Express Apps
Stránka vydavateľa http://on.com.br/
Dátum vydania 2018-05-14
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Softvér pre životný štýl
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 61

Comments: