eXplore Visio for Windows 10

eXplore Visio for Windows 10

Windows / bVisual / 25 / Úplná špecifikácia
Popis

eXplore Visio pre Windows 10 je výkonný vzdelávací softvér, ktorý používateľom poskytuje hĺbkové pochopenie programu Microsoft Visio. Ak ste niekedy premýšľali, čo je súčasťou každého vydania Visia, hlavné tvary v každej šablóne, šablóny v každej šablóne alebo doplnky v každej edícii, potom eXplore Visio vám pomôže.

Táto aplikácia je navrhnutá tak, aby pomohla používateľom preskúmať a pochopiť všetky aspekty aplikácie Microsoft Visio. Či už ste začiatočník alebo pokročilý používateľ, eXplore Visio poskytuje cenné informácie o tomto populárnom nástroji na vytváranie diagramov. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a komplexným funkciám táto aplikácia uľahčuje spoznávanie všetkých rôznych komponentov Microsoft Visio.

Jednou z kľúčových funkcií aplikácie eXplore Visio je jej schopnosť poskytovať podrobné informácie o každom aspekte aplikácie Microsoft Visio. To zahŕňa informácie o hlavných tvaroch, šablónach, šablónach a doplnkoch, ktoré sú súčasťou každého vydania. Pomocou tejto aplikácie môžu používatelia rýchlo a jednoducho zistiť, čo potrebujú vedieť o akomkoľvek aspekte aplikácie Microsoft Visio.

Okrem poskytovania podrobných informácií o samotnom programe Microsoft Visio ponúka eXplore aj množstvo online zdrojov a publikácií, ktoré môžu používateľom pomôcť rozšíriť si znalosti o tejto téme. Tieto zdroje zahŕňajú odkazy na užitočné webové lokality, ako aj články a návody, ktoré pokrývajú rôzne aspekty používania programu Microsoft Visio.

Ďalšou skvelou funkciou, ktorú ponúka eXplore, je jeho schopnosť prispôsobiť vaše skúsenosti na základe vašich špecifických potrieb. Používatelia si môžu vybrať, ktoré komponenty chcú hlbšie preskúmať na základe svojich záujmov alebo úrovne odbornosti. To im umožňuje zamerať svoje vzdelávacie úsilie tam, kde budú najefektívnejšie.

Jedna vec, ktorá stojí za zmienku o eXplore je, že obsahuje reklamy v samotnej aplikácii, pretože je zadarmo na stiahnutie z našej webovej stránky; tieto reklamy však vôbec nezasahujú do vášho zážitku z učenia – sú tu len na informačné účely!

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte komplexné vzdelávacie softvérové ​​riešenie na preskúmanie všetkého, čo je potrebné vedieť o populárnom nástroji spoločnosti Microsoft na vytváranie diagramov - potom nehľadajte nič iné ako eXplore! Vďaka intuitívnemu rozhraniu a množstvu funkcií a zdrojov, ktoré máte na dosah ruky – je isté, že učenie je nielen zábavné, ale aj jednoduché!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ bVisual
Stránka vydavateľa http://www.bvisual.net/About_Us/ContactLocation.aspx
Dátum vydania 2018-04-13
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória eKnihy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 25

Comments: