Chat Random for Windows 10

Chat Random for Windows 10 1.0.0.1

Windows / DroidVeda / 124 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebavia tie isté staré chatovacie aplikácie, ktoré obmedzujú vaše konverzácie na ľudí vo vašom sociálnom okruhu? Chcete spoznať nových ľudí z celého sveta a porozprávať sa o čomkoľvek, čo vás zaujíma? Nehľadajte nič iné ako Chat Random pre Windows 10, populárnu aplikáciu na náhodný chat, ktorá je teraz dostupná v obchode Windows Phone Store!

Pomocou funkcie Chat Random sa môžete anonymne spojiť s ľuďmi zo všetkých kútov sveta. Či už hľadáte niekoho, s kým by ste mohli diskutovať o svojej obľúbenej televíznej relácii, alebo si jednoducho chcete nájsť nových priateľov, táto aplikácia vám pomôže. A čo je najlepšie, je to úplne zadarmo!

Čo však odlišuje Chat Random od iných chatovacích aplikácií na trhu? Na začiatok, jeho jednoduché používateľské rozhranie uľahčuje jeho používanie každému. Aby ste mohli začať, nepotrebujete žiadne technické znalosti ani predchádzajúce skúsenosti s chatovacími aplikáciami.

Chat Random je navyše aplikácia pre viacero platforiem, ktorá umožňuje používateľom na rôznych zariadeniach a operačných systémoch bezproblémové vzájomné prepojenie. Či už teda používate telefón so systémom Windows alebo počítač Mac, stále si môžete užívať chatovanie s ľuďmi z celého sveta.

Ale čo je možno najdôležitejšie, Chat Random je navrhnutý pre maximálnu zábavu a flexibilitu. Neexistujú žiadne obmedzenia týkajúce sa toho, ako dlho alebo ako často môžete s niekým chatovať - ​​je to úplne na vás! A keďže každá konverzácia prebieha individuálne, nemusíte sa báť, že sa stratíte v preplnenom skupinovom chate.

Tak načo čakať? Stiahnite si Chat Random pre Windows 10 ešte dnes a začnite chatovať! Vďaka svojmu jednoduchému rozhraniu, kompatibilite medzi rôznymi platformami a neobmedzeným možnostiam bezplatného chatovania sa táto aplikácia určite stane vašou cieľovou destináciou na spoznávanie nových priateľov online.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ DroidVeda
Stránka vydavateľa http://www.droidveda.com
Dátum vydania 2018-04-12
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér pre sociálne siete
Verzia 1.0.0.1
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 124

Comments: