Weight Watchers Mobile View for Windows 10

Weight Watchers Mobile View for Windows 10

Windows / Serot / 346 / Úplná špecifikácia
Popis

Weight Watchers Mobile View pre Windows 10 je vzdelávací softvér navrhnutý tak, aby pomohol používateľom dosiahnuť zdravší životný štýl. S novým programom Beyond the Scale tento softvér poskytuje osobný a holistický prístup, ktorý inšpiruje používateľov k lepším rozhodnutiam, pokiaľ ide o ich zdravie.

Či už chcete schudnúť, udržať si aktuálnu váhu alebo si jednoducho osvojiť zdravšie návyky, Weight Watchers Mobile View pre Windows 10 vám môže pomôcť. Tento softvér poskytuje prístup k množstvu zdrojov a nástrojov, ktoré uľahčujú sledovanie vášho pokroku a udržiavanie motivácie.

Jednou z kľúčových funkcií aplikácie Weight Watchers Mobile View pre Windows 10 je jej schopnosť sledovať príjem potravy. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho zaznamenávať, čo jete počas dňa, a získať okamžitú spätnú väzbu o tom, koľko bodov má každá položka. To uľahčuje dodržanie denného bodového limitu a inteligentnejšie rozhodnutia, pokiaľ ide o jedlo.

Okrem sledovania príjmu potravy umožňuje Weight Watchers Mobile View pre Windows 10 používateľom sledovať aj fyzickú aktivitu. Či už idete na prechádzku po bloku alebo idete do posilňovne na intenzívne cvičenie, tento softvér vám uľahčuje zaznamenávanie vašej aktivity a získavanie FitPointov.

No Weight Watchers Mobile View pre Windows 10 nie je len o sledovaní čísel, ale aj o poskytovaní podpory a motivácie. Vďaka prístupu k online komunitám a odborným radám od vyškolených trénerov sa môžu používatelia spojiť s ostatnými, ktorí sú na podobných cestách, a získať prispôsobené poradenstvo na každom kroku.

Ďalšou skvelou funkciou Weight Watchers Mobile View pre Windows 10 je jeho integrácia s inými zariadeniami. Či už uprednostňujete používanie aplikácie na smartfóne alebo tablete alebo prihlasovanie cez stolný počítač, tento softvér vám uľahčí prístup ku všetkým vašim údajom z akéhokoľvek zariadenia a kedykoľvek.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte vzdelávací softvér, ktorý vám pomôže dosiahnuť zdravší životný štýl poskytovaním personalizovanej podpory a vedenia na každom kroku, potom nehľadajte nič iné ako Weight Watchers Mobile View pre Windows 10!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Serot
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2018-04-16
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér na zdravie a fitnes
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 8
Celkový počet stiahnutí 346

Comments: