Acer Leap Manager for Windows 10

Acer Leap Manager for Windows 10

Windows / Acer Incorporated / 143 / Úplná špecifikácia
Popis

Acer Leap Manager pre Windows 10 je vzdelávací softvér, ktorý vám umožňuje prezerať a spravovať údaje o vašej aktivite na Acer Liquid Leap. Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu si môžete jednoducho nastaviť osobné ciele a sledovať svoj denný pokrok na svojom mobilnom zariadení.

Táto oficiálna aplikácia pre Acer Liquid Leap poskytuje komplexný prehľad o vašej dennej aktivite vrátane počtu krokov, minút aktivity, prejdenej vzdialenosti, spotrebovaných kalórií a záznamov spánku. Tieto údaje si môžete prezerať na dennej alebo týždennej báze, aby ste mohli sledovať svoj pokrok smerom k dosiahnutiu svojich fitness cieľov.

Ak chcete používať Leap Manager, potrebujete Acer Liquid Leap a kompatibilné mobilné zariadenie podporujúce Bluetooth 4.0 LE. Aplikácia sa synchronizuje s Liquid Leap cez Bluetooth 4.0 LE a poskytuje aktualizácie údajov o vašej aktivite v reálnom čase.

Okrem sledovania fyzickej aktivity vám aplikácia tiež umožňuje povoliť alebo zakázať textové upozornenia a upozornenia na hovory, ako aj pripomienky schôdzok. Táto funkcia zaisťuje, že zostanete v spojení aj pri cvičení alebo iných aktivitách.

Acer Liquid Leap je kompatibilný s Androidom 4.4 pre Acer Liquid X1/Jade/E700/Z330/Z630/E800 a Samsung Galaxy S3/S4/S5/S6/Note/Note 2, HTC E5/M8/M9/BF2; iOS 7/8 pre Apple iPhone; Windows 8.1 Phone. Kompatibilita s inými zariadeniami bude rozšírená v budúcich aktualizáciách.

Ak chcete skontrolovať, či je vaše mobilné zariadenie kompatibilné s Acer Liquid Leap, navštívte stránku go.Acer.com/LiquidLeap, kde sa tiež dozviete viac o tejto inovatívnej nositeľnej technológii.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný vzdelávací softvér, ktorý pomáha sledovať fyzické aktivity a zároveň zostať v spojení prostredníctvom textových/hovorových upozornení a pripomenutí schôdzok, potom nehľadajte nič iné ako Acer Leap Manager pre Windows 10!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Acer Incorporated
Stránka vydavateľa http://acer.custhelp.com/app/answers/list/c/6174
Dátum vydania 2018-04-13
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér na zdravie a fitnes
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 4
Celkový počet stiahnutí 143

Comments: