Bone Poser - 3D skeleton pose tool for Windows 10

Bone Poser - 3D skeleton pose tool for Windows 10

Windows / Code lunatics: 3D Art Pose tools / 87 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste umelec, ktorý hľadá rýchly a jednoduchý spôsob vytvárania póz? Nehľadajte nič iné ako Bone Poser, dokonalý nástroj na vytváranie póz pre umelcov. Len niekoľkými kliknutiami myšou môžete presunúť cieľovú končatinu do požadovanej polohy a okamžite vytvoriť úžasné pózy.

Bone Poser prichádza s realistickým, anatomicky správnym referenčným modelom ľudskej kostry, ktorý je ideálny na to, aby ste sa naučili kresliť kostru z akéhokoľvek uhla. Či už navrhujete postavy, kreslíte, maľujete, vyrezávate, ilustrujete alebo animujete – Bone Poser je ideálny softvér pre všetky vaše potreby.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným funkciám Bone Poser uľahčuje vytváranie dramatických scén s tieňmi a svetlami. Svetlá môžete voľne otáčať okolo objektu, aby ste dosiahli ten správny efekt. A keď skončíte s vytváraním svojho majstrovského diela, jednoducho ho uložte ako súbor obrázka do priečinka Obrázky.

Ale to nie je všetko! Bone Poser vám tiež umožňuje ukladať a načítať pózy, aby ste sa k nim neskôr mohli ľahko vrátiť. A ak potrebujete väčšiu flexibilitu pri umiestňovaní objektu alebo uhla kamery – jednoducho približujte a posúvajte sa, kým nebude všetko vyzerať správne.

Tak načo čakať? Stiahnite si Bone Poser ešte dnes a začnite vytvárať úžasné pózy ako nikdy predtým! Príjemné pózovanie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Code lunatics: 3D Art Pose tools
Stránka vydavateľa http://codelunatics.com
Dátum vydania 2018-05-14
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Ilustračný softvér
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 (x86, x64)
cena $4.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 87

Comments: