GRBL Windows 10 Configuration Tool

GRBL Windows 10 Configuration Tool 1.1.0.0

Windows / CNC Design / 933 / Úplná špecifikácia
Popis

Konfiguračný nástroj GRBL Windows 10 – dokonalé riešenie pre nastavenie vášho CNC stroja

Ak ste výrobca alebo DIY nadšenec, je pravdepodobné, že ste už počuli o GRBL. Tento bezplatný softvér s otvoreným zdrojovým kódom je priemyselným štandardom na riadenie pohybu strojov, ktoré sa pohybujú, robia veci alebo pohybujú. A teraz, s konfiguračným nástrojom GRBL Windows 10, nastavenie vášho CNC stroja nebolo nikdy jednoduchšie.

čo je GRBL?

GRBL je vysoko výkonný softvér, ktorý beží na doske Arduino a riadi pohyb strojov. Používa sa v stovkách projektov vrátane laserových rezačiek, automatických ručných písacích strojov, vŕtačiek, maliarov graffiti a kresliacich strojov. Vďaka svojmu výkonu a jednoduchosti používania spolu s úspornými hardvérovými požiadavkami sa Grbl rozrástol na malý fenomén open source.

Prečo používať GRBL?

Existuje mnoho dôvodov, prečo sa výrobcovia rozhodnú použiť GRBL ako svoj hlavný softvér na ovládanie svojich CNC strojov:

1. Open Source: Ako open-source projekt pod licenciou GPL ho môže voľne upravovať každý, kto ho chce vylepšiť.

2. Vysoký výkon: Vďaka svojej optimalizovanej kódovej základni a povahe v reálnom čase poskytuje plynulú prevádzku aj pri vysokých rýchlostiach.

3. Jednoduché použitie: Jeho jednoduché rozhranie uľahčuje začiatočníkom začať a zároveň poskytuje pokročilé funkcie pre skúsených používateľov.

4. Nízke náklady: Keďže beží na doske Arduino, ktorá stojí menej ako 20 dolárov, robí z Grbl jedno z najdostupnejších dostupných riešení.

Čo je konfiguračný nástroj GRBL Windows 10?

Konfiguračný nástroj GRBL Windows 10 je konfiguračný nástroj navrhnutý špeciálne na nastavenie vášho CNC stroja pomocou operačného systému Windows 10.

Tento nástroj zjednodušuje proces konfigurácie vášho stroja tým, že poskytuje intuitívne grafické používateľské rozhranie (GUI), ktoré vám umožňuje jednoducho upravovať nastavenia, ako je inverzia smeru motora alebo ovládanie otáčok vretena, bez toho, aby ste museli manuálne upravovať konfiguračné súbory.

Pomocou tohto nástroja môžete tiež uložiť viacero konfigurácií, aby ste mohli rýchlo prepínať medzi rôznymi nastaveniami v závislosti od typu projektu, na ktorom pracujete.

Ako to funguje?

Prvým krokom pri používaní konfiguračného nástroja GRBL Windows 10 je jeho stiahnutie a inštalácia z našej webovej stránky http://www.ukcnc.net/index.php/products/motion-controllers/. Po inštalácii jednoducho pripojte dosku Arduino pomocou kábla USB a potom spustite našu aplikáciu z ikony zástupcu na ploche vytvorenej počas procesu inštalácie.

Odtiaľ postupujte podľa týchto jednoduchých krokov:

1) Vyberte port COM, ku ktorému je pripojená doska Arduino

2) Vyberte prenosovú rýchlosť (predvolená hodnota by mala fungovať správne)

3) Kliknite na tlačidlo „Pripojiť“.

4) Upravte nastavenia podľa svojich potrieb

5) Po dokončení kliknite na tlačidlo „Uložiť“.

To je všetko! Teraz ste pripravení začať s ľahkosťou používať váš CNC stroj vďaka nášmu výkonnému, ale ľahko použiteľnému konfiguračnému nástroju!

Záver

Na záver, ak hľadáte jednoduchý spôsob nastavenia vášho CNC stroja, potom nehľadajte nič iné ako náš výkonný, no užívateľsky prívetivý konfiguračný nástroj! Vďaka svojmu intuitívnemu grafickému používateľskému rozhraniu a pokročilým funkciám, ako sú možnosti uloženia viacerých konfigurácií, táto aplikácia pomôže postarať sa o všetky aspekty súvisiace s konfiguráciou firmvéru Grbl spusteného na doskách Arduino, čím zaistí, že všetko spolu hladko funguje, čo používateľom umožní sústrediť sa viac na vytváranie úžasných projektov, než sa trápiť s technickými detailmi!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ CNC Design
Stránka vydavateľa http://www.ukcnc.net/
Dátum vydania 2018-05-14
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Programovacie programy
Verzia 1.1.0.0
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 12
Celkový počet stiahnutí 933

Comments: