OpenType SVG Font Editor for Windows 10

OpenType SVG Font Editor for Windows 10

Windows / Rick Manning / 46 / Úplná špecifikácia
Popis

OpenType SVG Font Editor pre Windows 10 je výkonný a užívateľsky prívetivý nástroj navrhnutý na zjednodušenie procesu vytvárania ikonových fontov založených na SVG. Tento softvér s otvoreným zdrojovým kódom vytvorili stážisti spoločnosti Microsoft s ohľadom na dizajnérov webu a aplikácií. Pomocou tejto aplikácie môžete jednoducho vložiť glyfy SVG do písma OpenType, čo uľahčuje vytváranie vysokokvalitných písem, ktoré sú ideálne na použitie na webových stránkach a v mobilných aplikáciách.

OpenType SVG Font Editor pre Windows 10 je vývojársky nástroj, ktorý vám umožňuje začať s existujúcim písmom a pomocou rozhrania aplikácie drag-and-drop vkladať ikony SVG do vami určených glyfov. To znamená, že môžete vytvárať vlastné písma, ktoré obsahujú vaše vlastné jedinečné ikony, logá alebo inú grafiku.

Jednou z kľúčových výhod používania tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Intuitívne rozhranie uľahčuje rýchly začiatok aj začínajúcim používateľom. Na to, aby ste s týmto nástrojom začali vytvárať svoje vlastné písma, nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti ani znalosti.

Ďalšou výhodou používania OpenType SVG Font Editor pre Windows 10 je jeho flexibilita. Softvér podporuje širokú škálu formátov súborov vrátane TTF (TrueType), OTF (OpenType), WOFF (Web Open Font Format) a EOT (Embedded Open Type). To znamená, že môžete jednoducho exportovať svoje vlastné písma vo formáte, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Okrem jednoduchého používania a flexibility ponúka tento softvér aj pokročilé funkcie, ako je podpora znakov Unicode a ligatúr. Tieto funkcie umožňujú vytvárať vysokokvalitné písma, ktoré sú funkčné aj vizuálne príťažlivé.

Ak hľadáte výkonný a zároveň užívateľsky príjemný nástroj na vytváranie vlastných fontov ikon, potom nehľadajte nič iné ako OpenType SVG Font Editor pre Windows 10. Vďaka intuitívnemu rozhraniu, flexibilnej podpore formátov súborov, pokročilým funkciám, ako je podpora znakov Unicode a ligatúry - všetko podporované reputáciou spoločnosti Microsoft - tento softvér má všetko, čo potrebujete na rýchle a jednoduché vytváranie úžasnej typografie založenej na ikonách.

Je však dôležité poznamenať, že dúfame, že tento nástroj bude pre vás užitočný; Spoločnosť Microsoft neručí za kvalitu písiem generovaných touto aplikáciou. Vždy sa odporúča dôkladne otestovať pred nasadením akéhokoľvek nového písma na produkčné lokality alebo aplikácie.

Ak chcete začať s editorom fontov OpenType SVG ešte dnes, jednoducho prejdite na GitHub, kde sú k dispozícii podrobné pokyny v súbore README.md spolu s úložiskom zdrojového kódu, čo vývojárom, ktorí chcú väčšiu kontrolu nad procesom vývoja svojich projektov, umožní prístup ku všetkým potrebným nástrojom, ktoré potrebujú!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Rick Manning
Stránka vydavateľa https://github.com/Microsoft/OpenType-SVG-Font-Editor
Dátum vydania 2018-05-16
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Programovacie programy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 (x86, x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 46

Comments: