Electrical Dictionary Offline for Windows 10

Electrical Dictionary Offline for Windows 10

Windows / Jankari / 61 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste študent elektrotechniky alebo profesionál a hľadáte komplexný a spoľahlivý offline slovník, ktorý vám pomôže s prácou? Nehľadajte nič iné ako Electrical Dictionary Offline pre Windows 10!

Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby používateľom poskytol tisíce elektrických slov a výrazov, všetky dostupné bez potreby pripojenia k internetu. Či už ste na cestách alebo jednoducho nemáte prístup k údajom, táto aplikácia je ideálna pre vaše potreby.

Jednou z výnimočných funkcií Electrical Dictionary Offline je jeho abecedný zoznam. Ľahko tak nájdete presne to, čo hľadáte, či už ide o konkrétny výraz alebo širší pojem. A ak si nie ste istí, kde začať, je tu aj vyhľadávací nástroj, ktorý vám umožní rýchlo nájsť akékoľvek slovo v slovníku.

Ale Electrical Dictionary Offline nie je len o poskytovaní definícií – je to aj výkonný nástroj na učenie. Vďaka svojej rozsiahlej zbierke výrazov a konceptov môže táto aplikácia pomôcť používateľom prehĺbiť ich pochopenie elektrotechniky a súvisiacich oblastí.

A čo je najlepšie? Elektrický slovník offline je úplne zadarmo! Už nemusíte nič platiť – jednoducho si stiahnite aplikáciu a začnite objavovať jej mnohé funkcie ešte dnes.

Či už sa teda učíte na skúšku, pracujete na projekte alebo sa jednoducho zaujímate o rozšírenie svojej vedomostnej základne, Electrical Dictionary Offline má všetko, čo potrebujete. Stiahnite si ju teraz a posuňte svoje elektrotechnické zručnosti na ďalšiu úroveň!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Jankari
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=Jankari
Dátum vydania 2018-04-13
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória eKnihy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 61

Comments: