iFixit: Repair Manual for Windows 10

iFixit: Repair Manual for Windows 10

Windows / iFixit / 451 / Úplná špecifikácia
Popis

iFixit: Repair Manual for Windows 10 je dokonalý vzdelávací softvér pre každého, kto sa chce naučiť, ako opraviť svoje vlastné zariadenia. S tisíckami bezplatných návodov vám tento softvér uľahčuje opravu vašich vecí bez toho, aby ste museli platiť profesionálovi. Či už chcete opraviť svoj Xbox, PC laptop, PlayStation, digitálny fotoaparát, mobilný telefón alebo dokonca Harley Davidson alebo Honda Accord, iFixit vám pomôže.

Vďaka podrobným inštrukciám a obrázkom vo vysokom rozlíšení, ktoré vám umožnia priblížiť všetky jemné detaily, oprava čohokoľvek nebola nikdy jednoduchšia. A čo je najlepšie? Tento softvér je úplne zadarmo a nevyžaduje sa žiadne nákupy v aplikácii.

Ale to nie je všetko – iFixit ponúka aj Parts Store, kde si môžete kúpiť diely a nástroje priamo v aplikácii. Ak teda potrebujete novú batériu pre váš mobilný telefón alebo náhradnú obrazovku pre váš notebook, iFixit má všetko, čo potrebujete.

To, čo odlišuje iFixit od iných opravárenských príručiek, je jeho odhodlanie umožniť ľuďom, aby opravovali veci sami. Ako hovorí TreeHugger: "Umožňuje vám opraviť veci sami. Od odstraňovania problémov po diely a nástroje, až po návody na opravy, sú za vás." A Reuters poznamenáva, že iFixit „demonštruje staromódnu cnosť opravy a predlžovania životnosti zariadení“.

Ale neberte to len tak, že zákazníci milujú iFixit! Ralph v Severnej Karolíne hovorí: "Vy vládnete a mnohokrát ste ma zachránili. Ďakujem!" David v Marylande dodáva: "Milujem vašich opravárenských sprievodcov. Za posledných pár rokov ste mi ušetrili stovky dolárov." A Serge v New Brunswicku chváli užívateľsky prívetivé rozhranie aplikácie: „Skvelé, čisté a ľahko navigovateľné.“

A ak to nebol dostatočný dôvod na to, aby ste si iFixit vyskúšali ešte dnes, zvážte toto: používaním ich manuálu a nákupom dielov od nich v prípade potreby (predávajú ich tisíce!), používatelia pomáhajú podporovať projekt s otvoreným zdrojovým kódom, ktorého cieľom je nielen sprístupniť opravy. ale aj zníženie elektronického odpadu.

Tak na čo čakáš? Stiahnite si iFixit ešte dnes v systéme Windows 10!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iFixit
Stránka vydavateľa http://www.ifixit.com/
Dátum vydania 2018-05-15
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória eKnihy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 451

Comments: