iFixit for Windows 10

iFixit for Windows 10

Windows / iFixit / 91 / Úplná špecifikácia
Popis

iFixit pre Windows 10 je vzdelávací softvér, ktorý používateľom poskytuje tisíce podrobných návodov na opravy, pútavé videá a nádherné obrázky, ktoré uľahčia opravu ich zariadení. Pomocou iFixit môžete opraviť svoj tablet, telefón, spotrebič, MacBook, MacBook Pro, PowerBook a iBook, iPad, iPhone, iPod a dokonca aj herné konzoly ako Xbox a PlayStation. Softvér tiež obsahuje desiatky návodov na opravu digitálnych fotoaparátov a stovky návodov na opravu mobilných telefónov.

iFixit získal chválu od tlače za to, že používateľom umožňuje opraviť veci sami. TreeHugger hovorí, že softvér vám „umožňuje opraviť veci sami“, zatiaľ čo agentúra Reuters poznamenáva, že „ukazuje staromódnu schopnosť opravy a predlžovania životnosti zariadení“. Engadget vtipkuje, že „roboty budúcnosti to uvidia a všetkých nás zabijú“ vďaka schopnosti iFixit pomôcť ľuďom opraviť ich vlastné zariadenia.

Používatelia tiež zanechali žiarivé svedectvá o tom, ako im iFixit ušetril čas a peniaze. Ralph v Severnej Karolíne hovorí, že iFixit ma „mnohokrát zachránil“, zatiaľ čo David v Marylande poznamenáva, že za posledných pár rokov ušetril stovky dolárov pomocou ich opravárenských sprievodcov. Serge v New Brunswicku chváli iFixit za to, že je „skvele čistý a ľahko sa v ňom pohybuje“.

Okrem poskytovania bezplatného prístupu k tisícom opravárenských manuálov pre širokú škálu zariadení vrátane Harley Davidson Repair alebo Honda Accord Repair; iFixit na svojej stránke predáva aj diely a nástroje potrebné na opravy. Nákupom dielov od nich po použití ich manuálnej služby; zákazníci môžu podporiť ich prácu.

Jedným z jedinečných aspektov tejto aplikácie je jej open source povaha, ktorá umožňuje vývojárom alebo komukoľvek, kto má záujem o jej zlepšenie alebo úpravu, prístup cez GitHub: https://github.com/ifixit/ifixit-microsoft

Celkovo, ak hľadáte spôsob, ako ušetriť peniaze opravou vlastných zariadení namiesto platenia niekomu inému; potom nehľadajte nič iné ako iFixit pre Windows 10!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iFixit
Stránka vydavateľa http://www.ifixit.com/
Dátum vydania 2018-05-15
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória eKnihy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 91

Comments: