Salaat First for Windows 10

Salaat First for Windows 10

Windows / Hicham Boushaba / 128 / Úplná špecifikácia
Popis

Salaat First pre Windows 10 je zábavný softvér, ktorý presne vypočítava miestne časy modlitby pomocou viacerých konvencií. Táto aplikácia je navrhnutá tak, aby pomohla moslimom na celom svete vykonávať svoje každodenné modlitby včas a ľahko. Salaat First ponúka širokú škálu funkcií, ktoré z neho robia jednu z najkomplexnejších kalkulačiek modlitebných hodín dostupných na trhu.

Jednou z kľúčových funkcií Salaat First je jej schopnosť poskytovať upozornenia pre každú modlitbu s možnosťou výberu z viacerých adhanov. Používatelia si môžu prispôsobiť nastavenia upozornení výberom preferovaných nastavení zvuku, hlasitosti a vibrácií. Okrem toho môžu používatelia nastaviť pripomienky pred adhan s možnosťou zvoliť si trvanie každej modlitby.

Nájdenie vašej polohy nebolo nikdy jednoduchšie s funkciou GPS Salaat First alebo manuálne vyhľadávaním v databáze s viac ako 40 000 mestami alebo pomocou internetu. Aplikácia tiež aktualizuje vašu polohu v režime na pozadí, takže môžete získať presné časy modlitby bez toho, aby ste museli meniť nastavenia konfigurácie.

Salaat First tiež obsahuje kompas, ktorý vám ukazuje smer Qibla, takže sa pri vykonávaní modlitieb môžete ľahko orientovať smerom k Mekke. Táto funkcia je užitočná najmä pri cestovaní alebo pri modlitbe na neznámych miestach.

Používatelia si môžu prezerať mesačné časy modlitieb a v prípade potreby ich manuálne upravovať. Aplikácia podporuje tri jazyky: arabčinu, angličtinu a francúzštinu, vďaka čomu je dostupná používateľom na celom svete.

Salaat First implementuje desať metód výpočtu vrátane Univerzity Umm Al Qura, Marockého ministerstva pre habitus a islamské záležitosti, Moslimskej svetovej ligy, Univerzity islamských vied v Karáčí, Egyptského hlavného úradu pre prieskum, Islamskej únie Severnej Ameriky (ISNA), Union des Organizations Islamiques de Francúzsko (UOIF), Ministerstvo Awqaf a islamských záležitostí v Kuvajte (Majlis Ugama Islam Singapura), Ministerstvo pre náboženské záležitosti a Wakfs v Alžírsku (Direction Des Affaires Religieuses Et Des Wakfs) a Ministerstvo pre náboženské záležitosti v Tunisku (Ministère Des Affaires Religieuses) .

Na záver, Salaat First pre Windows 10 je základným nástrojom pre moslimov, ktorí chcú vykonávať svoje denné modlitby načas a zároveň udržiavať aktuálne presné miestne časy modlitieb na základe rôznych konvencií používaných na celom svete. S jeho užívateľsky prívetivým rozhraním a komplexnými funkciami, ako sú upozornenia na každý čas modlitby spolu s prispôsobiteľnými možnosťami zvukov; upomienky pred Adhanom; nájdenie polohy pomocou GPS alebo manuálneho vyhľadávania; automatická aktualizácia polohy v režime na pozadí; kompas ukazujúci smer Qibla; možnosť mesačného zobrazenia a viacjazyčná podpora - táto aplikácia uľahčuje každému, kto sa teší na splnenie svojich náboženských povinností bez akýchkoľvek problémov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Hicham Boushaba
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2018-05-15
Dátum pridania 2018-03-01
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Softvér pre životný štýl
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 128

Comments: