Simple MS Excel Documents Converter

Simple MS Excel Documents Converter 2.0

Windows / softfish / 127 / Úplná špecifikácia
Popis

Simple MS Excel Documents Converter je výkonný obchodný softvér, ktorý vám umožňuje konvertovať dokumenty Microsoft Excel do rôznych formátov, ako sú XLS, XLSX, PDF, XPS a CSV. Tento softvér je navrhnutý tak, aby sa dal veľmi ľahko používať jediným kliknutím na tlačidlo. Podporuje tiež dávkovú konverziu, čo znamená, že môžete previesť viacero súborov naraz.

Softvér je ideálny pre podniky, ktoré potrebujú konvertovať svoje dokumenty Excel do rôznych formátov na rôzne účely. Ak napríklad potrebujete odoslať dokument programu Excel niekomu, kto nemá v počítači nainštalovaný balík Microsoft Office, môžete ho jednoducho previesť na súbor PDF pomocou programu Simple MS Excel Documents Converter.

Jednou z najlepších vecí na tomto softvéri je jeho jednoduchosť. Na jeho používanie nepotrebujete žiadne technické znalosti ani odborné znalosti. Všetko, čo musíte urobiť, je vybrať súbor alebo súbory, ktoré chcete previesť, a zvoliť výstupný formát. O zvyšok sa postará softvér.

Ďalšou skvelou vlastnosťou programu Simple MS Excel Documents Converter je jeho rýchlosť. Dokáže rýchlo konvertovať veľké súbory bez toho, aby spomalil váš počítač alebo spôsobil nejaké chyby. Vďaka tomu je ideálny pre podniky, ktoré potrebujú rýchlo a efektívne spracovať veľké množstvo údajov.

Okrem toho tento softvér ponúka vysokú úroveň presnosti pri prevode súborov z jedného formátu do druhého. Môžete si byť istí, že vaše skonvertované dokumenty budú vyzerať presne ako tie pôvodné s neporušeným formátovaním.

Simple MS Excel Documents Converter tiež prichádza s vynikajúcou zákazníckou podporou od svojich vývojárov, ktorí sú vždy pripravení a ochotní pomôcť, ak narazíte na nejaké problémy pri používaní softvéru.

Celkovo je Simple MS Excel Documents Converter základným nástrojom pre podniky, ktoré pravidelne pracujú s dokumentmi Microsoft Office. Jeho jednoduchosť použitia, rýchlosť a presnosť z neho robia nepostrádateľnú výhodu v dnešnom rýchlo sa rozvíjajúcom svete podnikania, kde sa čas rovná peniazom!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ softfish
Stránka vydavateľa http://corp.5huawei.com
Dátum vydania 2018-02-26
Dátum pridania 2018-02-26
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu dokumentov
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Požiadavky Microsoft Excel 2007, Microsoft .NET Framework 4.5
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 127

Comments: