NexusFont

NexusFont 2.6.2

Windows / Xiles / 94483 / Úplná špecifikácia
Popis

NexusFont: Ultimate Font Manager pre Windows

Ste grafik alebo niekto, kto s písmom pracuje pravidelne? Máte rozsiahlu zbierku písiem, ktoré potrebujete efektívne spravovať? Ak áno, NexusFont je pre vás dokonalým riešením. Tento správca písiem pre Windows je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom jednoducho organizovať a porovnávať ich zbierky písiem.

Pomocou NexusFont môžete jednoducho nainštalovať alebo odinštalovať písma zo systému. To znamená, že môžete mať svoju zbierku písiem organizovanú a bez neporiadku. Už sa nemusíte obávať, že máte v počítači nainštalovaných príliš veľa písiem, čo môže spomaliť váš systém a sťažiť nájdenie správneho písma, keď ho potrebujete.

Jednou z najužitočnejších funkcií NexusFont je jeho schopnosť porovnávať viacero písiem naraz. To znamená, že ak sa pokúšate vybrať medzi niekoľkými rôznymi typmi písma, môžete ich vidieť vedľa seba a urobiť informované rozhodnutie o tom, ktorý z nich bude pre váš projekt najvhodnejší.

NexusFont podporuje širokú škálu typov písiem vrátane TrueType, TrueType Collection, OpenType a Adobe Type1. To znamená, že bez ohľadu na to, s akým typom formátu súboru písma pracujete, NexusFont vám pomôže.

Okrem výkonných možností správy písiem obsahuje NexusFont aj niekoľko užitočných funkcií na správu súborov písiem. Napríklad, ak sú vo vašej zbierke duplicitné súbory alebo ak sú niektoré súbory poškodené alebo poškodené, NexusFont vám môže pomôcť identifikovať tieto problémy, aby sa dali rýchlo vyriešiť.

Ďalšou skvelou vlastnosťou NexusFont je jeho schopnosť vytvárať vlastné skupiny písiem na základe špecifických kritérií, ako je štýl alebo použitie. To uľahčuje nájdenie správneho typu písma pre akýkoľvek projekt bez toho, aby ste museli prechádzať stovkami (alebo dokonca tisíckami) jednotlivých súborov.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný a zároveň užívateľsky prívetivý nástroj na správu zbierky písiem v systémoch so systémom Windows, potom nehľadajte nič iné ako NexusFont! Vďaka svojmu intuitívnemu rozhraniu a robustnej sade funkcií tento softvér pomôže zefektívniť všetky aspekty súvisiace špecificky s projektmi grafického dizajnu tým, že zabezpečí, aby boli všetky potrebné nástroje dostupné na dosah vždy, keď je to najviac potrebné!

Preskúmanie

Mnohí z nás nemyslia na písma, okrem toho, že si vyberáme svoje obľúbené z rozbaľovacej ponuky čohokoľvek, na čom práve pracujeme. Pre ostatných ľudí - grafických dizajnérov, webových dizajnérov a všeobecných nadšencov pre písma - sú však fonty vážnou záležitosťou. NexusFont je jednoduchý správca písiem, ktorý pomáha ľuďom usporiadať písma a jednoducho ich prehliadať.

Rozhranie programu je jednoduché a intuitívne, s množstvom ponúk a tlačidiel pre jednoduchú navigáciu. Program automaticky pristupuje a zobrazuje všetky písma, ktoré sú nainštalované vo vašom počítači, a môžete tiež jednoducho importovať nové písma. NexusFont je skvelý spôsob, ako zobraziť ukážku a porovnať písma; srdcom programu je rolovateľný zoznam písiem, ktorý zobrazuje ľubovoľný vzorový text, ktorý sa vám páči. Môžete si zobraziť písma v rôznych farbách, veľkostiach a štýloch, ako aj zapnúť a vypnúť antialiasing. NexusFont zobrazuje aj metadáta – verziu písma, zlievareň atď. – a k písmam môžete pridať svoje vlastné značky. Skupiny a sady vám umožňujú organizovať písma spôsobom, ktorý vám dáva zmysel, aj keď priznávame, že nám nikdy nebolo celkom jasné, aký je medzi nimi rozdiel; online súbor pomocníka programu o tom nezachádza príliš podrobne. Celkovo si myslíme, že NexusFont je skvelý spôsob, ako usporiadať a zobraziť ukážky písiem, najmä pre ľudí, ktorí nechcú vyhadzovať veľké peniaze za správcu písiem.

NexusFont sa nainštaluje zdvorilo, ale po odstránení zanechá priečinok. Tento program odporúčame každému.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Xiles
Stránka vydavateľa http://xiles.net
Dátum vydania 2018-02-12
Dátum pridania 2018-02-12
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Nástroje na písanie
Verzia 2.6.2
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 49
Celkový počet stiahnutí 94483

Comments: