Own Office

Own Office 1.0

Windows / Secube Technology / 73 / Úplná špecifikácia
Popis

Vlastná kancelária je výkonný a všestranný kancelársky balík, ktorý ponúka množstvo funkcií, ktoré vám pomôžu efektívnejšie riadiť vašu firmu. Či už potrebujete vytvárať dokumenty, tabuľky alebo prezentácie, Own Office má všetko, čo potrebujete na vykonanie svojej úlohy.

Jednou z kľúčových výhod Own Office je jeho kompatibilita s Microsoft Office. To znamená, že ak ste zvyknutí pracovať s Wordom, Excelom alebo PowerPointom, prechod na vlastnú kanceláriu bude pre vás jednoduchý. Súbory vytvorené v balíku Microsoft Office môžete bez problémov otvárať a upravovať.

Čo však odlišuje Own Office od ostatných kancelárskych balíkov, je jeho záväzok byť bezplatný softvér s otvoreným zdrojovým kódom. To znamená, že každý ho môže používať zadarmo bez obáv z licenčných poplatkov alebo obmedzení spôsobu jeho používania. A keďže je zdrojový kód voľne dostupný, vývojári môžu softvér podľa potreby upravovať a vylepšovať.

Pozrime sa bližšie na niektoré funkcie, ktoré ponúka Own Office:

Textový procesor:

Textový procesor v Own Office ponúka všetky základné funkcie, ktoré by ste od kancelárskeho balíka očakávali – možnosti formátovania, ako je tučné písmo a kurzíva, vytváranie zoznamov a tabuliek s odrážkami – ako aj niektoré pokročilé funkcie, ako je funkcia hromadnej korešpondencie. Môžete tiež uložiť svoje dokumenty v rôznych formátoch vrátane. docx (Microsoft Word). odt (text OpenDocument) a. pdf.

Tabuľková aplikácia:

Tabuľková aplikácia vo vlastnej kancelárii vám umožňuje jednoducho vytvárať zložité tabuľky. Obsahuje všetky štandardné funkcie ako SUM(), AVERAGE(), MAX(), MIN() atď., ako aj pokročilejšie funkcie ako VLOOKUP() a HLOOKUP(). Môžete tiež vytvárať grafy založené na vašich údajoch pre jednoduchú vizualizáciu.

Program prezentácie:

Prezentačný program v Own Office vám umožňuje rýchlo a jednoducho vytvárať profesionálne vyzerajúce prezentácie. Zahŕňa všetky štandardné rozloženia snímok (titulná snímka, odrážky atď.), ako aj niektoré kreatívnejšie (rozloženie fotoalbumu). Môžete pridať animácie/prechody medzi snímkami pre zvýšenie vizuálneho záujmu.

Funkcie spolupráce:

OwnOffice zjednodušuje spoluprácu tým, že umožňuje viacerým používateľom súčasne pracovať na dokumente pomocou funkcie úprav v reálnom čase podobnej Disku Google, vďaka ktorej je tímová spolupráca bezproblémová.

Záver:

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte cenovo dostupnú alternatívu k drahému kancelárskemu balíku Microsoftu, potom nehľadajte nič iné ako OwnOffice! Vďaka širokej škále funkcií vrátane možností spracovania textu; tabuľkové aplikácie; prezentačné programy; kompatibilita s produktmi spoločnosti Microsoft; funkcia úprav v reálnom čase, vďaka ktorej je tímová spolupráca bezproblémová – tento softvér má všetko potrebné na efektívne riadenie podnikov a zároveň zostáva nákladovo efektívny na každom kroku!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Secube Technology
Stránka vydavateľa http://www.secube.com.tr
Dátum vydania 2018-02-08
Dátum pridania 2018-02-08
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 73

Comments: