FingerKey for Mac

FingerKey for Mac 2.0.6

Mac / FingerKey / 275 / Úplná špecifikácia
Popis

FingerKey pre Mac: Maximálny bezpečnostný softvér

Už vás nebaví neustále zadávať heslá na odomykanie počítača? Chcete bezpečnejší a pohodlnejší spôsob ochrany citlivých informácií? Nehľadajte nič iné ako FingerKey (predtým FingerLock), dokonalý bezpečnostný softvér pre Mac.

FingerKey vám umožňuje jednoducho uzamknúť a odomknúť počítač pomocou odtlačku prsta. Už sa nemusíte snažiť zapamätať si zložité heslá alebo sa obávať, že niekto iný pristúpi k vašim súborom. S FingerKey na to stačí jednoduchý dotyk prsta.

To však nie je všetko – FingerKey ide nad rámec tradičného bezpečnostného softvéru tým, že ponúka pokročilé funkcie, ako je detekcia pohybu. To znamená, že ak sa vzdialite od počítača, automaticky sa uzamkne, aby sa zabránilo neoprávnenému prístupu. A keď sa vrátite, jednoducho sa znova dotknite senzora a ten sa odomkne.

Okrem toho je možné FingerKey používať v spojení s inými zariadeniami, ako sú telefóny alebo tablety. Nastavením niekoľkých jednoduchých hesiel môžu všetky vaše zariadenia bez problémov spolupracovať, čím sa dosiahne maximálne pohodlie a bezpečnosť.

Jednou z najlepších vecí na FingerKey je jeho čistý dizajn a jednoduché nastavenia. Na používanie tohto softvéru nemusíte byť technický expert – jednoducho si ho nainštalujte do počítača Mac a postupujte podľa jednoduchých pokynov na nastavenie.

A keďže FingerKey funguje skvele aj na pozadí, môžete svoj počítač odomknúť z akejkoľvek obrazovky bez toho, aby ste prerušili to, čo robíte. Či už sa prihlasujete na webové stránky alebo pristupujete k dôležitým dokumentom, FingerKey robí všetko jednoduchšie a bezpečnejšie.

Tak načo čakať? Stiahnite si FingerKey ešte dnes a zažite dokonalý bezpečnostný softvér Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ FingerKey
Stránka vydavateľa http://www.fingerkeyapp.com/
Dátum vydania 2018-02-07
Dátum pridania 2018-02-07
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Softvér na ochranu osobných údajov
Verzia 2.0.6
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
cena $1.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 275

Comments:

Najpopulárnejší