OFX2QIF

OFX2QIF 3.0.9

Windows / ProperSoft / 1434 / Úplná špecifikácia
Popis

OFX2QIF je softvér na zvýšenie produktivity, ktorý poskytuje dokonalé riešenie pre import vašich transakcií. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť OFX na QIF a importovať do Quicken PC 2005-2018, Quicken 2007 Mac, LessAccounting, YNAB, NetSuite, MYOB, AceMoney. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol vytvoriť importovateľné súbory QIF pre Quicken a vybrať kompatibilný variant QIF pre váš účtovný softvér.

Jednou z najlepších funkcií OFX2QIF je jeho schopnosť kontrolovať transakcie v čitateľnom zobrazení pred konverziou. Táto funkcia zaisťuje, že máte úplnú kontrolu nad svojimi údajmi a môžete vykonať potrebné zmeny pred ich importovaním do účtovného softvéru.

Ak si nie ste istí, či je OFX2QIF pre vás to pravé alebo nie, nebojte sa! K dispozícii je bezplatná skúšobná verzia (až 10 konvertovaných transakcií na súbor), aby ste si mohli softvér pred nákupom vyskúšať. Okrem toho je podpora k dispozícii pred aj po zakúpení, takže ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa používania produktu alebo potrebujete pomoc s inštaláciou alebo nastavením.

Znalostná báza poskytovaná OFX2QIF tiež ponúka riešenia pre podobné konverzie, takže ak sa vyskytnú nejaké problémy s importovaním údajov z iných zdrojov do vášho účtovného systému pomocou tohto nástroja, bude to jednoduché.

Ak po prečítaní stránky znalostnej bázy stále zostávajú otázky nezodpovedané, používatelia môžu navštíviť ich stránku Otázky a odpovede, kde môžu klásť otázky priamo vývojárom, ako aj iným používateľom, ktorí môžu mať skúsenosti s podobnými problémami.

Pri nákupe OFX2QIF môžu používatelia nakupovať s dôverou s vedomím, že sú chránení zárukou vrátenia peňazí poskytovanou na 14 dní. To znamená, že ak sa kedykoľvek počas týchto dvoch týždňov rozhodnú, že to nie je to, čo hľadali, potom dostanú svoje peniaze bez otázok späť!

Celkovo tento produkt šetrí čas a zároveň sa vyhýba chybám pri zadávaní údajov, čo z neho robí nevyhnutný nástroj v arzenáli produktivity každého!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ProperSoft
Stránka vydavateľa https://www.propersoft.net/
Dátum vydania 2018-01-25
Dátum pridania 2018-01-25
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na osobné financie
Verzia 3.0.9
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1434

Comments: