PNG-Anim Encoder Decoder

PNG-Anim Encoder Decoder 3.0.31

Windows / DecoTech Pro / 12 / Úplná špecifikácia
Popis

PNG-Anim Encoder Decoder: Výkonný softvér na grafický dizajn na vytváranie animácií podobných GIF

Ak hľadáte výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý vám pomôže vytvárať úžasné animácie, potom nehľadajte nič iné ako PNG-Anim Encoder Decoder. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám umožnil vytvárať animácie podobné GIF pomocou súkromného kúsku PNG anIX. Vďaka jednoduchej implementácii a ľahko použiteľnému rozhraniu je tento softvér ideálny pre začiatočníkov aj profesionálov.

Čo je to PNG-Anim Encoder Decoder?

PNG-Anim Encoder Decoder je softvér na grafický dizajn, ktorý umožňuje používateľom vytvárať animované obrázky pomocou súkromného kúsku PNG anIX. Táto aplikácia je dodávaná so zdrojovým kódom, ktorý uľahčuje implementáciu a používanie. Špecifikácie časti PNG anIX sú veľmi jednoduché, vďaka čomu môže začať s vytváraním animácií každý.

Jednou z najlepších vecí na tomto softvéri je, že je súčasťou stiahnuteľného súboru softvéru Stereo Image Maker v2.0.10, čo znamená, že nemusíte nič sťahovať ani inštalovať samostatne.

Vlastnosti dekodéra PNG-Anim Encoder

1) Ľahko použiteľné rozhranie: Používateľské rozhranie tejto aplikácie je navrhnuté tak, aby ho mohli bez problémov používať aj začiatočníci.

2) Jednoduchá implementácia: Špecifikácie súkromného kúsku PNG anIX sú veľmi jednoduché, vďaka čomu je pre každého ľahké začať s vytváraním animácií.

3) Zahrnutý zdrojový kód: Táto aplikácia sa dodáva s priloženým zdrojovým kódom, ktorý uľahčuje implementáciu a používanie.

4) Kompatibilita: Táto aplikácia funguje perfektne na všetkých hlavných operačných systémoch vrátane Windows, Mac OS X a Linux.

5) Nevyžaduje sa žiadna dokumentácia: Aj keď zatiaľ nie je k dispozícii žiadna dokumentácia, všetky dostupné informácie možno nájsť v hlavičkovom súbore "JCH_PNGAnim.h" umiestnenom v jednom z priečinkov zdrojového kódu.

6) Súbor na stiahnutie zadarmo: Nemusíte platiť nič navyše, pretože táto aplikácia je súčasťou stiahnuteľného súboru softvéru Stereo Image Maker v2.0.10.

Ako to funguje?

Používanie tejto aplikácie je veľmi jednoduché; všetko, čo musíte urobiť, je postupovať podľa týchto krokov:

1) Otvorte svoj obrázok alebo animáciu v ľubovoľnom editore obrázkov.

2) Uložte svoj obrázok alebo animáciu ako a. súbor png.

3) Otvorte svoje uložené. png v PNG-Anim Encoder Decoder.

4) Použite jeho intuitívne rozhranie na pridávanie rámov a úpravu nastavení podľa potreby.

5) Uložte svoju novovytvorenú animáciu ako a. súbor png.

Kto môže mať úžitok z jej používania?

Tento softvér na grafický dizajn môže použiť každý, kto chce rýchlo a jednoducho vytvárať úžasné animované obrázky bez predchádzajúcich skúseností s komplexnými animačnými nástrojmi alebo technikami. Či už ste profesionálny dizajnér, ktorý hľadá nové spôsoby, ako vylepšiť svoju prácu, alebo len niekto, kto sa chce zabaviť pri vytváraní skvelých animácií – tento nástroj má všetko pokryté!

Prečo si vybrať dekodér PNG-Anim Encoder?

Existuje mnoho dôvodov, prečo ľudia volia tento nástroj pred inými podobnými aplikáciami:

1) Jednoduchá implementácia – Na rozdiel od iných komplexných animačných nástrojov, implementácia súkromných PNX anIX kúskov do vašich návrhov nebola nikdy jednoduchšia najmä vďaka svojej jednoduchosti!

2) Ľahko použiteľné rozhranie - Jeho intuitívne používateľské rozhranie umožňuje rýchle a jednoduché navrhovanie animovaných obrázkov, aj keď nie ste oboznámení s pokročilými technikami úpravy grafiky!

3) Kompatibilita – Či už na počítačoch so systémom Windows, počítačoch Mac OS X, Linuxových boxoch atď., buďte si istí, že naša aplikácia bude bezchybne fungovať na viacerých platformách, takže prístup získa každý bez ohľadu na preferovaný výber operačného systému!

4) Súbor na stiahnutie zadarmo – Nemusíte platiť nič navyše, pretože naša aplikácia je súčasťou balíka Stereo Image Maker v2 0 10, čo znamená menej problémov so sťahovaním samostatných súborov!

Záver

Na záver, dekodér PNG-Anime ponúka používateľom vynikajúcu príležitosť na rýchle a jednoduché vytváranie úžasných animovaných obrázkov bez predchádzajúcich skúseností s prácou s komplexnými nástrojmi na úpravu grafiky! Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu spolu s kompatibilitou naprieč viacerými platformami (počítače so systémom Windows, počítače Mac OS X, skrinky Linux atď.) si môžete byť istí, že naša aplikácia bude fungovať bezchybne bez ohľadu na to, aké zariadenie používate! Tak načo čakať? Začnite objavovať ešte dnes a uvidíte, aké zábavné môže byť navrhovanie skvelých animácií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ DecoTech Pro
Stránka vydavateľa http://decotechpro.com
Dátum vydania 2018-01-22
Dátum pridania 2018-01-16
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Animačný softvér
Verzia 3.0.31
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 12

Comments: