Visual Bibliotecas

Visual Bibliotecas 21.15.297

Windows / FloresSoft / 24 / Úplná špecifikácia
Popis

Visual Bibliotecas je výkonný a ľahko použiteľný vzdelávací softvér určený na správu knižníc a požičiavanie kníh. Ponúka komplexné riešenie pre správu dokumentácie, záznamov a skenovania dokumentov. Vďaka prispôsobiteľnému programovaniu sa program dokáže rýchlo prispôsobiť potrebám používateľov.

Tento softvér je ideálny na správu veľkých knižníc s viac ako dvoma miliardami záznamov. Funguje na LAN a umožňuje vám kontrolovať autora knihy, vydavateľa, stav (vypožičaný alebo nie) a čitateľov. Program tiež podporuje čiarové kódy pre knihy s tlačou na obyčajných tlačiarňach a možnosť úpravy rozloženia tlače.

Visual Bibliotecas poskytuje klasifikáciu a priamy prístup k wordovým dokumentom, excelovým súborom, PDF, JPG, audio súborom, videám – to všetko je prístupné zo samotného programu. Dokumenty môžete jednoducho naskenovať do formátu PDF alebo JPG a automaticky ich uložiť do databázy programu.

Softvér vám umožňuje uložiť viacero dokumentov na titul až do veľkosti 2 GB s údajmi o dokumentoch pre každý titul zahrnutými v jeho databáze. Okrem toho zahŕňa možnosť publikovať svoj vlastný server SQL v rôznych lokálnych sieťach, aby ste k nemu mali prístup prostredníctvom programu.

Rôzne knižnice môžu byť pripojené cez LAN alebo webové pripojenie, čo umožňuje používateľom prístup len na čítanie alebo na čítanie a zápis v závislosti od ich oprávnení nastavených administrátormi. Visual Bibliotecas tiež podporuje čitateľské fotografické karty s možnosťou tlače čiarových kódov, čo zjednodušuje knihovníkom spravovanie účtov svojich zákazníkov.

Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným funkciám, ako je podpora prevádzky vzdialenej pracovnej plochy, je Visual Bibliotecas vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá efektívny spôsob správy zdrojov svojej knižnice a zároveň presne sleduje informácie o dlžníkoch.

Kľúčové vlastnosti:

- Manažment knižníc

- Požičiavanie kníh

- Správa dokumentácie a záznamov

- Skenovanie dokumentov

- Prispôsobiteľné programovanie

- Ľahko použiteľné rozhranie

- Platí pre správu veľkých knižníc (viac ako dve miliardy záznamov)

- Funguje na LAN a webovom pripojení

- Autor a vydavateľ kontrolnej knihy, ako aj stav (vypožičané alebo nie) a čitatelia.

- Čiarové kódy pre knihy s tlačou na obyčajnej tlačiarni a možnosťou úpravy rozloženia tlače.

- Klasifikácia a priamy prístup k dokumentom programu Word,

súbory Excel,

súbory PDF,

JPG,

zvukové súbory,

Videá.

Získajte prístup k svojim dokumentom z programu.

Skener skenuje dokumenty do PDF alebo JPG a automaticky ich ukladá do databázy programu.

Viaceré dokumenty podľa názvu až do veľkosti 2 Gb s údajmi o dokumentoch pre každý titul zahrnutými v databáze.

Zahŕňa možnosť publikovať svoj vlastný SQL Server Rôzne lokálne siete na prístup k serveru SQL prostredníctvom programu.

Rôzne knižnice môžu byť pripojené prostredníctvom LAN alebo webového pripojenia, čo umožňuje používateľom prístup len na čítanie alebo na čítanie a zápis v závislosti od ich povolení nastavených správcami.

Fotografické karty na čítanie s možnosťou tlače čiarových kódov, ktoré knihovníkom uľahčujú správu účtov svojich čitateľov.

Na záver,

Visual Bibliotecas je vynikajúci vzdelávací softvér, ktorý ponúka komplexné riešenie pre efektívnu správu knižníc a zároveň presné sledovanie informácií o dlžníkoch. Jeho prispôsobiteľné programovanie ho robí ľahko použiteľným, no extrémne rýchlym a dostatočne výkonným aj pri práci s veľkým množstvom údajov, ako sú viac ako dve miliardy záznamov! Či už prevádzkujete malú alebo veľkú knižnicu – tento softvér má všetko!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ FloresSoft
Stránka vydavateľa http://www.floressoft.com
Dátum vydania 2018-01-07
Dátum pridania 2018-01-07
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 21.15.297
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 24

Comments: