Word to PDF Converter & PDF Creator Online for Android

Word to PDF Converter & PDF Creator Online for Android 1.0

Android / Applika Tech / 46 / Úplná špecifikácia
Popis

Word to PDF Converter & PDF Creator Online pre Android je softvér na zvýšenie produktivity, ktorý používateľom umožňuje jednoducho prevádzať ich dokumenty Word do súborov PDF a naopak. Táto aplikácia je navrhnutá pre telefóny so systémom Android a poskytuje rýchly prístup k nástroju, vďaka čomu je najlepším tvorcom súborov PDF dostupným na trhu.

Vďaka svojmu jednoduchému používateľskému rozhraniu tento online prevodník dokumentov do formátu PDF pre Android prevedie aj laikov prevodom ich súborov z formátu word do formátu PDF. Aplikácia je rýchla a efektívna a umožňuje používateľom ľahko konvertovať svoje súbory. Podporuje všetky formáty dokumentov, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivý nástroj, ktorý si poradí s akýmkoľvek typom súboru.

Jednou z kľúčových funkcií tohto online prevodníka slov do PDF je jeho schopnosť pristupovať k súborom z internej pamäte alebo SD karty. To znamená, že používatelia môžu jednoducho konvertovať svoje dokumenty bez toho, aby ich museli najprv preniesť. Okrem toho neexistujú žiadne obmedzenia počtu súborov, ktoré je možné pomocou tohto nástroja previesť.

Samotný proces konverzie je jednoduchý a ľahko sledovateľný. Používatelia jednoducho musia otvoriť aplikáciu a klepnúť na „pridať súbor“ pre tvorcu PDF. Odtiaľ si môžu vybrať formát súboru, ktorý chcú previesť z wordu do formátu pdf, a získať k nemu prístup z internej pamäte alebo SD karty. Aplikácia potom automaticky prevedie dokument do formátu PDF bez oneskorenia alebo oneskorenia.

Tento online prevodník slov do formátu PDF pre Android má tiež malú veľkosť MB, čo znamená, že nezaberie veľa miesta v úložnej kapacite vášho telefónu, ani nevyčerpá výdrž batérie telefónu počas používania.

Stručne povedané, Word To PDF Converter & PDF Creator Online pre Android ponúka ľahko použiteľné riešenie pre každého, kto hľadá spoľahlivý spôsob, ako rýchlo a efektívne konvertovať svoje dokumenty Word do PDF bez akýchkoľvek problémov alebo komplikácií spojených s tradičnými metódami prevodu, ako je napr. ako inštalácie desktopového softvéru atď.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Applika Tech
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=Applica+Tech
Dátum vydania 2017-12-19
Dátum pridania 2017-12-19
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na úpravu textu
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 46

Comments:

Najpopulárnejší