SSuite Label Printer

SSuite Label Printer 2.8.4.1

Windows / SSuite Office Software / 3238 / Úplná špecifikácia
Popis

Tlačiareň štítkov SSuite: Dokonalé riešenie pre vaše potreby v oblasti tlače štítkov

Nebaví vás ručné vypisovanie adries na obálky a balíky? Chcete zefektívniť prepravný proces a ušetriť čas? Nehľadajte nič iné ako SSuite Label Printer, dokonalý softvér na tlač štítkov pre všetky vaše potreby.

SSuite Label Printer je výkonný pomocný softvér, ktorý vám umožňuje tlačiť štítky pre balíky, zásielky a adresy obálok. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a predtlačeným šablónam štítkov Avery táto aplikácia uľahčuje rýchlu a efektívnu tlač adries zákazníkov.

Do aplikácie boli pridané najbežnejšie formuláre štítkov Avery, od štítkov s adresou až po balíky a prepravné štítky. To znamená, že si môžete ľahko vybrať vhodnú šablónu pre svoje potreby bez toho, aby ste ju museli vytvárať od začiatku.

Ak chcete úspešne spustiť túto aplikáciu v systéme Windows Vista/7/8/10, jednoducho kliknite pravým tlačidlom myši na spustiteľný súbor a z kontextovej ponuky vyberte možnosť "Spustiť ako správca". Budete to musieť urobiť iba raz.

Jednou z výnimočných funkcií tlačiarne SSuite Label Printer je jej databáza zákazníkov/klientov. Táto funkcia vám umožňuje automaticky vyplniť štítky údajmi o zákazníkovi bez toho, aby ste ich museli zakaždým zadávať ručne. To šetrí čas a zaisťuje presnosť v procese označovania.

Medzi ďalšie funkcie patrí výber písma, výber veľkosti, výber štýlu, vlastné riadkovanie, umiestnenie adries na štítkoch, ako aj spustenie tlače v akomkoľvek danom čísle alebo polohe na hárku predtlačených štítkov Avery.

S funkciou importu/exportu zoznamov kontaktov alebo databáz (CSV) SSuite Label Printer je ľahké sledovať všetky informácie o vašich zákazníkoch na jednom mieste. Môžete tiež prispôsobiť riadkovanie medzi poľami tak, aby všetko perfektne sedelo na každom štítku!

Či už prevádzkujete malú firmu, alebo len potrebujete efektívny spôsob, ako spravovať svoje osobné poštové potreby doma – SSuite Label Printer vám pomôže!

Kľúčové vlastnosti:

- Výber predtlačeného štítku Avery

- Výber písma

- Výber veľkosti

- Výber štýlu

- Vlastné riadkovanie

- Umiestnenie adries na štítkoch

- Začnite tlačiť pri akomkoľvek danom čísle alebo polohe na hárku predtlačených štítkov Avery.

- Importovať/exportovať zoznam kontaktov/databáz (CSV)

Na záver:

SSuite Label Printer je základným nástrojom pre každého, kto chce efektívny spôsob rýchlej tlače svojich adresných štítkov pri zachovaní presnosti počas celého procesu štítkovania. S jeho užívateľsky prívetivým rozhraním spojeným s výkonnými funkciami, ako sú možnosti výberu písma a vlastné riadkovanie medzi poľami – neexistuje lepšie riešenie ako ponuka SSuite! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a začnite si užívať bezproblémové označovanie ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SSuite Office Software
Stránka vydavateľa https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Dátum vydania 2017-12-05
Dátum pridania 2017-12-05
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Softvér tlačiarne
Verzia 2.8.4.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 3238

Comments: