Big Numbers

Big Numbers 0.1.0.5

Windows / MicroTools4U / 591 / Úplná špecifikácia
Popis

Big Numbers je výkonný softvér na zvýšenie produktivity určený pre tých, ktorí potrebujú vykonávať zložité výpočty s veľkými prirodzenými číslami. Či už ste matematik, vedec alebo inžinier, tento program vám môže pomôcť ušetriť čas a námahu automatizáciou procesu práce s veľkými číslami.

S Big Numbers môžete pracovať s číslami, ktoré sú príliš veľké na to, aby ich zvládli štandardné kalkulačky alebo tabuľky. Program podporuje binárne zobrazenie až do 2** 64 bitov, čo znamená, že môžete pracovať s číslami, ktoré majú až 20 číslic. Vďaka tomu je ideálny pre úlohy, ako je kryptografia, šifrovanie a dešifrovanie údajov a ďalšie aplikácie, kde je presnosť kritická.

Jednou z kľúčových vlastností Big Numbers je systém indexovania. Program je dostupný v dvoch verziách: BigNumbers.exe a BigNumbers32.exe. Posledná verzia používa systém indexovania, ktorý zrýchľuje výpočty o faktor dva ** 32. To znamená, že aj keď pracujete s extrémne veľkými číslami, program ich stále dokáže spracovať rýchlo a efektívne.

Okrem svojich výkonných schopností lámania čísel obsahuje Big Numbers aj niekoľko funkcií súvisiacich s kombinatorikou. Patria sem Pn (počet permutácií), An (počet usporiadaní) a Cn (počet kombinácií). Tieto funkcie sú nevyhnutné pre mnohé matematické aplikácie, ako je teória pravdepodobnosti a štatistika.

P(n)=n! predstavuje faktorovú funkciu, ktorá vypočítava súčin všetkých kladných celých čísel menších alebo rovných n.

A(n,k)=n!/(n-k)! predstavuje funkciu usporiadania, ktorá počíta, koľkými spôsobmi možno vybrať k objektov z množiny n objektov, keď na poradí záleží.

C(n,k)=n!/((n-k)! * k!) predstavuje kombinačnú funkciu, ktorá vypočíta, koľkými spôsobmi možno vybrať k objektov z množiny n objektov, keď na poradí nezáleží.

Celkovo sú veľké čísla základným nástrojom pre každého, kto potrebuje pravidelne pracovať s veľkými prirodzenými číslami. Jeho intuitívne rozhranie uľahčuje používanie, aj keď nie ste oboznámení s pokročilými matematickými konceptmi, ako je kombinatorika alebo binárne znázornenie. Tak načo čakať? Stiahnite si svoju kópiu ešte dnes a začnite skúmať všetky možnosti, ktoré pre vás tento úžasný softvér má!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ MicroTools4U
Stránka vydavateľa http://sergeykovalev.byethost11.com
Dátum vydania 2017-12-01
Dátum pridania 2017-12-01
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia 0.1.0.5
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .NET Framework 2.0 or higher
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 591

Comments: