Esafox

Esafox

Windows / kumyko / 32 / Úplná špecifikácia
Popis

Esafox je jedinečné rozšírenie prehliadača, ktoré vám umožňuje zmeniť tému Firefoxu na hravú malú líšku. Tento softvér je ideálny pre tých, ktorí chcú k zážitku z prehliadania pridať trochu zábavy a osobitosti. S Esafoxom si môžete prispôsobiť svoj prehliadač Firefox pomocou roztomilej a farebnej líškovej témy, ktorá vám spríjemní prehliadanie.

Jednou z najlepších vecí na Esafox je to, aké jednoduché je použitie. Jednoducho si stiahnite rozšírenie z obchodu Firefox Add-ons, nainštalujte ho a aktivujte v nastaveniach prehliadača. Po aktivácii si okamžite všimnete rozdiel vo vzhľade vášho prehliadača.

Téma Esafox obsahuje rozkošnú malú líšku, ktorá sa objaví na každej novej karte. Líška mení pozície a výrazy zakaždým, keď otvoríte novú kartu, vďaka čomu je prehliadanie zábavné a pútavé. Okrem toho pozadie každej stránky s novou záložkou obsahuje nádherné ilustrácie prírodných scén, ktoré dokonale dopĺňajú tému hravej líšky.

Esafox však nie je len o estetike – ponúka aj niekoľko užitočných funkcií na zlepšenie zážitku z prehliadania. Tento softvér napríklad obsahuje vstavaný vyhľadávací panel, ktorý vám umožňuje rýchlo vyhľadávať v Google alebo iných vyhľadávačoch bez toho, aby ste museli opustiť aktuálnu kartu.

Ďalšou skvelou funkciou Esafoxu je jeho prispôsobiteľná funkcia domovskej stránky. Ak je táto funkcia povolená, môžete si pri otvorení Firefoxu alebo otvorení nového okna/karty vo Firefoxe nastaviť akúkoľvek webovú stránku ako svoju domovskú stránku.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spôsob, ako pridať trochu zábavy a osobitosti k vášmu zážitku z prehliadania a zároveň si užívať všetky funkcie Firefoxu, potom Esafox určite stojí za vyskúšanie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ kumyko
Stránka vydavateľa https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/user/kumyko/
Dátum vydania 2017-11-13
Dátum pridania 2017-11-13
Kategória Prehliadače
Podkategória Doplnky a doplnky pre Firefox
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 32

Comments: