XLS to DBF Converter

XLS to DBF Converter 3.45

Windows / WhiteTown Software / 19988 / Úplná špecifikácia
Popis

XLS to DBF Converter je výkonný softvérový nástroj, ktorý vám umožní konvertovať vaše XLS (Microsoft Excel) súbory do formátu DBF. Tento podnikový softvér je určený pre používateľov, ktorí potrebujú konvertovať veľké množstvo údajov z tabuliek Excelu do formátov dBase III, dBase IV, FoxPro, VFP a dBase Level 7.

MS Excel do verzie 2007 používal ako primárny formát proprietárny binárny formát súboru s názvom Binary Interchange File Format (BIFF). Po zavedení balíka Office Open XML ako primárneho formátu súborov v programe Excel 2007 však mnohí používatelia zistili, že je ťažké pracovať so staršími verziami súborov programu Excel. Tu sa hodí prevodník XLS na DBF.

Pomocou tohto softvérového nástroja môžete jednoducho vybrať tabuľky na export a nastaviť potrebné možnosti. Program dokáže čítať staré súbory XLS aj súbory Excel 2007 a konvertovať ich do rôznych formátov podporovaných populárnymi systémami správy databáz, ako sú dBase III, dBase IV, FoxPro, VFP a dBase Level 7.

Jednou z kľúčových vlastností XLS to DBF Converter je podpora rozhrania príkazového riadku. To znamená, že ho môžete spustiť s potrebnými parametrami v dávkovom režime z príkazového riadku alebo z plánovača Windows bez ľudských bytostí. Vďaka tejto funkcii je ideálny pre podniky, ktoré potrebujú automatizovať svoje procesy konverzie údajov.

Používateľské rozhranie XLS to DBF Converter je jednoduché a intuitívne. Na efektívne používanie tohto softvérového nástroja nepotrebujete žiadne špeciálne technické zručnosti ani znalosti. Všetko, čo potrebujete, je váš tabuľkový súbor (súbory) programu Microsoft Excel, vyberte tabuľky, ktoré chcete previesť do formátu DBF, a nechajte program robiť svoje kúzla!

Okrem toho, XLS to DBF Converter podporuje viacero jazykov vrátane angličtiny, nemčiny, francúzštiny a španielčiny, vďaka čomu je prístupný globálne.

Celkovo možno konštatovať, že prevodník XLS na DBF poskytuje ľahko použiteľné riešenie pre podniky, ktoré hľadajú efektívny spôsob konverzie svojich tabuliek Microsoft Excel do rôznych formátov systému správy databáz bez straty dôležitých údajov počas procesu prevodu. Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je podpora rozhrania príkazového riadka, podpora viacerých jazykov a intuitívne používateľské rozhranie, vám tento podnikový softvér pomôže zefektívniť proces konverzie údajov, čím ušetrí čas a zároveň zabezpečí presnosť.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ WhiteTown Software
Stránka vydavateľa https://www.whitetown.com/
Dátum vydania 2017-11-09
Dátum pridania 2017-11-08
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 3.45
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 10
Celkový počet stiahnutí 19988

Comments: