ICE Book Reader Professional

ICE Book Reader Professional 9.6.4

Windows / ICE Graphics / 70162 / Úplná špecifikácia
Popis

Profesionálna čítačka kníh ICE: Špičková čítačka elektronických kníh a ďalšie

Ak ste vášnivým čitateľom, viete, aké dôležité je mať spoľahlivú čítačku elektronických kníh, ktorá zvládne všetky vaše obľúbené formáty. Čo ak však vaša čítačka elektronických kníh dokáže viac než len zobrazovať text? Čo keby tiež dokázal konvertovať formáty kníh, prehrávať MP3 a videá, vytvárať prezentácie a dokonca fungovať ako teleprompter? Presne to ponúka ICE Book Reader Professional.

ICE Book Reader Professional je pokročilá čítačka elektronických kníh, ktorá podporuje širokú škálu formátov súborov. Či už uprednostňujete TXT, RTF, HTML, MS Docs, knihy PALM (.PDB a. PRC), ePub alebo Microsoft Reader (súbory .LIT), tento softvér vám pomôže. Do programu môžete jednoducho importovať svoje existujúce e-knihy alebo si stiahnuť nové z rôznych online zdrojov.

ICE Book Reader Professional však nie je len o čítaní kníh. Obsahuje tiež výkonné nástroje na konverziu, ktoré vám umožňujú ľahko prevádzať medzi rôznymi formátmi kníh. To znamená, že ak máte e-knihu v jednom formáte, ale chcete si ju prečítať na zariadení, ktoré podporuje iba iný formát (napríklad prevod z ePub do PDF), ICE Book Reader Professional vám môže pomôcť.

Okrem možností konverzie obsahuje ICE Book Reader Professional aj multimediálne funkcie, ako je prehrávanie MP3 a podpora kníh/DVD kníh. To znamená, že môžete nielen čítať svoje obľúbené knihy na cestách, ale zároveň počúvať hudbu alebo sledovať videá.

Ďalšou jedinečnou funkciou programu ICE Book Reader Professional je jeho nástroj na vytváranie prezentácií. Pomocou tejto funkcie môžu používatelia vytvárať vlastné prezentácie pomocou vlastných obrázkov a hudobných skladieb na prezentácie alebo osobné použitie.

Napokon, pre tých, ktorí potrebujú diaľkový ovládač na verejné vystupovanie alebo prácu s videoprodukciou (ako sú tvorcovia obsahu YouTube), ICE Book Reader Professional ich má tiež pokryté! Softvér umožňuje používateľom nastaviť si vlastné skripty teleprompter s nastaviteľnou rýchlosťou rolovania a možnosťami veľkosti písma.

Celkovo existuje veľa dôvodov, prečo by si niekto mohol vybrať ICE Book Reader Professional pred inými čítačkami elektronických kníh na dnešnom trhu:

- Široká škála podporovaných formátov súborov

- Výkonné nástroje na konverziu

- Multimediálne funkcie, ako je prehrávanie MP3 a podpora kníh/DVD kníh

- Nástroj na vytváranie prezentácií

- Funkcia teleprompter

A nesmieme zabudnúť na jeho kompatibilitu s počítačmi Tablet PC! Ak hľadáte riešenie typu všetko v jednom na čítanie kníh na cestách a zároveň si vychutnávate multimediálny obsah – nehľadajte nič iné ako ICE Book Reader Professional!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ICE Graphics
Stránka vydavateľa http://www.ice-graphics.com/
Dátum vydania 2017-11-07
Dátum pridania 2017-11-07
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 9.6.4
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 70162

Comments: