Guix. Elements d'Accio Educativa for iPhone

Guix. Elements d'Accio Educativa for iPhone 6.0

iOS / Vijayakumar Radhakrishnan / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Guix. Elements d'Accio Educativa pre iPhone: Najlepší vzdelávací softvér

Guix. Elements d'Accio Educativa pre iPhone je výkonný vzdelávací softvér, ktorý ponúka širokú škálu funkcií a schopností, ktoré pomáhajú študentom učiť sa a rásť. Či už ste študent, učiteľ alebo rodič, Guix má čo ponúknuť každému.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a užívateľsky prívetivému dizajnu Guix uľahčuje prístup ku všetkým nástrojom a zdrojom, ktoré potrebujete na úspech vo svojom štúdiu. Od interaktívnych lekcií a kvízov až po multimediálny obsah a hry, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste zostali zapojení a motivovaní.

Jednou z kľúčových funkcií Guix je jeho rozsiahla knižnica vzdelávacieho obsahu. S viac ako 1 000 článkami pokrývajúcimi témy od vedy a techniky po históriu a literatúru je v tomto komplexnom zdroji niečo pre každého.

Okrem obrovskej knižnice obsahu ponúka Guix aj rad interaktívnych nástrojov navrhnutých špeciálne pre študentov. Patria sem virtuálne laboratóriá, kde môžu študenti vykonávať experimenty v bezpečnom prostredí, ako aj online fóra, kde môžu spolupracovať s ostatnými študentmi z celého sveta.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Guix je jeho personalizovaný vzdelávací systém. Tento systém využíva pokročilé algoritmy na analýzu silných a slabých stránok každého študenta a potom vytvára prispôsobené plány hodín prispôsobené konkrétne ich potrebám.

Či už hľadáte pomoc s domácimi úlohami z matematiky alebo prírodných vied, alebo si len chcete precvičiť pred skúškou, Guix má všetko, čo potrebujete na úspech. Tak načo čakať? Stiahnite si tento úžasný vzdelávací softvér ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Vijayakumar Radhakrishnan
Stránka vydavateľa http://www.magzter.com/
Dátum vydania 2017-10-09
Dátum pridania 2017-10-09
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Študentské nástroje
Verzia 6.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší