Adobe Photoshop CC ACA Exam Guide

Adobe Photoshop CC ACA Exam Guide 1.0

Windows / Examaids / 247 / Úplná špecifikácia
Popis

Adobe Photoshop CC ACA Exam Guide je vzdelávací softvér navrhnutý tak, aby pomohol jednotlivcom pripraviť sa na skúšku Visual Design pomocou Adobe Photoshop CC. Tento softvér je vynikajúcim zdrojom pre každého, kto chce získať certifikáciu Adobe Certified Associate (ACA).

Na používanie tohto softvéru budete potrebovať prístup k aplikácii Adobe Photoshop CC 2015. Sprievodca skúškou je založený na formáte otázok s možnosťou výberu z viacerých odpovedí a pokrýva všetky základné znalosti o Photoshope CC, projektových požiadavkách, generovaní obrázkov, kompozícii a princípoch dizajnu, ktoré treba zložiť skúšku.

Obsah tohto softvéru je rozdelený do režimov Štúdium, Kontrola a Prax, aby sa používateľom uľahčilo učenie a vstrebávanie informácií. Každá otázka prichádza s užitočnými rozšírenými odpoveďami, ktoré poskytujú ďalší kontext a pochopenie danej témy. Okrem toho sú zahrnuté príslušné hypertextové odkazy na ďalšie štúdium, ak by ste to potrebovali.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť sledovať váš pokrok počas prípravy na skúšku. Môžete ho použiť ako nástroj na overenie alebo získanie vedomostí potrebných na úspešné zvládnutie skúšky a zároveň na získanie sebadôvery cvičením v prostredí veľmi podobnom prostrediu oficiálnej skúšky.

Tento softvér so 465 originálnymi a náročnými otázkami založenými na tematických oblastiach schválených spoločnosťou Adobe poskytuje komplexné pokrytie všetkých aspektov súvisiacich s vizuálnym dizajnom pomocou Adobe Photoshop CC. Obsah je rozdelený do modulov podľa oficiálnych skúšok, čo používateľom uľahčuje nielen učenie, ale aj kontrolu ich vedomostí pred vykonaním akýchkoľvek testov.

Okrem toho je v rámci tohto softvéru k dispozícii niekoľko režimov vrátane režimu štúdia s možnosťou zobrazenia odpovedí na požiadanie; Režim kontroly, ktorý umožňuje používateľom obnoviť pamäť; Cvičný režim, ktorý simuluje oficiálne skúšky; Overte svoje odpovede proti správnym odpovediam; Generovanie praktických testov na základe súboru otázok; Prispôsobte cvičné testy podľa študijných potrieb, ako je zahrnutie/vylúčenie modulu(ov) z cvičného testu alebo úprava odpočítavania/skóre absolvovania atď.; Filtrujte podľa označených alebo preskočených otázok; Otočte voľby v režime štúdia alebo praxe atď.

Tento vzdelávací nástroj obsahuje aj súhrnné obrazovky, ktoré používateľom umožňujú rýchlo si prezrieť obsah modulu predtým, ako prejdú na ďalšiu sekciu/súbor otázok. Okrem toho sú k dispozícii klávesové skratky umožňujúce ovládanie bez myši, vďaka čomu je štúdium efektívnejšie než kedykoľvek predtým!

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte komplexného sprievodcu, ktorý vám pomôže dôkladne sa pripraviť na absolvovanie vizuálneho dizajnu pomocou skúšky Adobe Photoshop CC, potom nehľadajte nič iné ako Sprievodca skúškou Adobe Photoshop CC ACA!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Examaids
Stránka vydavateľa http://www.examaids.com
Dátum vydania 2017-09-15
Dátum pridania 2017-09-15
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Učebné nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky Java Runtime Environment (JRE)
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 247

Comments: