Adobe Illustrator CC ACA Exam Guide

Adobe Illustrator CC ACA Exam Guide 1.0

Windows / Examaids / 116 / Úplná špecifikácia
Popis

Adobe Illustrator CC ACA Exam Guide je vzdelávací softvér navrhnutý tak, aby pomohol jednotlivcom pripraviť sa na skúšku „Grafický dizajn a ilustrácie s použitím Adobe Illustrator CC“. Táto príručka k skúškam je vynikajúcim zdrojom pre každého, kto chce získať certifikáciu Adobe Certified Associate (ACA).

Softvér je založený na formáte otázok s možnosťou výberu z viacerých odpovedí, čo uľahčuje učenie a vstrebávanie informácií. Obsah je rozdelený do režimov Štúdium, Kontrola a Prax, čo používateľom umožňuje sledovať svoj pokrok a získať sebadôveru cvičením v prostredí podobnom oficiálnej skúške.

Sprievodca skúškou Adobe Illustrator CC ACA obsahuje všetky povinné znalosti o aplikácii Illustrator CC, ktoré musíte získať, aby ste skúšku zvládli. Zahŕňa tiež aspekty projektových požiadaviek, generovanie obrazu, kompozíciu a princípy dizajnu. Každá otázka prichádza s užitočnými rozšírenými odpoveďami, ktoré poskytujú ďalší kontext a pochopenie danej témy.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je jeho 350 originálnych a náročných otázok založených na tematických oblastiach schválených spoločnosťou Adobe. Tieto otázky sú rozdelené do modulov podľa oficiálnych pokynov pre skúšky. Používatelia si môžu prispôsobiť cvičné testy podľa svojich študijných potrieb zahrnutím alebo vylúčením konkrétnych modulov z cvičného testu.

Okrem toho tento softvér ponúka rôzne režimy, ako napríklad režim štúdia s možnosťami zobrazenia odpovedí na požiadanie; Režim kontroly na obnovenie vašich vedomostí; Cvičný režim, ktorý simuluje oficiálnu skúšku; Overte svoje odpovede proti správnym odpovediam; Generovanie praktických testov na základe súboru otázok; Upravte hodiny odpočítavania alebo skóre prejazdu; Filtrujte podľa označených alebo preskočených otázok; Otočte voľby v režime štúdia alebo praxe.

Okrem toho sú v obsahu tohto softvéru zahrnuté hypertextové odkazy, ktoré používateľov nasmerujú na vybrané stránky súboru pomocníka aplikácie, kde si ich môžu v prípade potreby preštudovať. K dispozícii sú aj súhrnné obrazovky na rýchlu kontrolu obsahu modulu.

Toto interaktívne rozhranie nástroja Exam Engine poskytuje užívateľsky prívetivé prostredie, kde môžu používatelia pripájať vlastné poznámky pri štúdiu konkrétnych tém v rámci každého modulu. Všetky vlastné poznámky je možné zobraziť na požiadanie spolu s klávesovými skratkami dostupnými pre ovládanie bez myši.

Nakoniec sú s týmto softvérom poskytované bezplatné aktualizácie, takže používatelia majú vždy prístup k aktuálnym informáciám o zmenách vykonaných v pokynoch pre skúšky Illustrator CC ACA.

Na záver, Sprievodca skúškou Adobe Illustrator CC ACA je vynikajúci vzdelávací nástroj navrhnutý špeciálne pre tých, ktorí chcú získať certifikáciu ACA úspešným absolvovaním skúšok „Grafický dizajn a ilustrácie s použitím Adobe Illustrator CC“. Vďaka komplexnému pokrytiu základných tém súvisiacich priamo s absolvovaním týchto skúšok v kombinácii s užívateľsky prívetivým rozhraním je to jedno z našich najlepších odporúčaní medzi ostatnými vzdelávacími softvérmi, ktoré sú dnes dostupné online!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Examaids
Stránka vydavateľa http://www.examaids.com
Dátum vydania 2017-09-14
Dátum pridania 2017-09-14
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Učebné nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky Java Runtime Environment (JRE).
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 116

Comments: