Elink Computer Master Level 1 for Android

Elink Computer Master Level 1 for Android 1.0

Android / Elink TechSolutions Dot Com / 18 / Úplná špecifikácia
Popis

Elink Computer Master Level 1 pre Android: Najlepší vzdelávací softvér

Hľadáte jednoduchý a praktický spôsob, ako sa naučiť počítačové zručnosti bez potreby inštruktora? Nehľadajte nič iné ako Elink Computer Master Level 1 pre Android. Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby pomohol študentom SSS a vyšších inštitúcií študovať počítač v pohode, so zjednodušeným praktickým textom, ktorý je rozdelený do štyroch častí.

Prvým segmentom tohto softvéru je eLINK Computer Master Level 1, ktorý pozostáva zo štyroch počítačových aplikácií: Computer Appreciation, Microsoft Windows, Microsoft Disk Operating Systems a Microsoft Word. Tieto aplikácie boli prakticky navrhnuté tak, aby pomohli čitateľovi pohodlne študovať počítač bez potreby inštruktora; preto má veľa grafiky/obrázkov.

S Elink Computer Master Level 1 pre Android sa môžete naučiť, ako efektívne a efektívne používať počítače. Či už ste začiatočník alebo máte nejaké skúsenosti s počítačmi, tento softvér vám poskytne všetky potrebné nástroje a zdroje na zvládnutie vašich zručností.

Vlastnosti:

- Zjednodušený praktický text: Text v tomto softvéri je napísaný jednoduchým jazykom, ktorý umožňuje každému ľahko porozumieť. Obsahuje tiež množstvo grafiky/obrázkov, vďaka ktorým je učenie zábavnejšie a pútavejšie.

- Štyri segmenty: Tento softvér je rozdelený do štyroch segmentov, ktoré zahŕňajú; Computer Appreciation, Microsoft Windows, Microsoft Disk Operating Systems a Microsoft Word. Každý segment pokrýva rôzne aspekty výpočtovej techniky, čo študentom uľahčuje rýchle pochopenie pojmov.

- Interaktívna výučba: S Elink Computer Master Level 1 pre Android môžu študenti interagovať s obsahom prostredníctvom kvízov a cvičení, ktoré im pomáhajú lepšie si uchovávať informácie.

- Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie tohto softvéru je užívateľsky prívetivé, vďaka čomu môžu študenti ľahko prechádzať rôznymi sekciami bez akýchkoľvek problémov.

Výhody:

- Samostatné učenie: S Elink Computer Master Level 1 pre Android sa študenti môžu učiť vlastným tempom bez toho, aby sa cítili uponáhľaní alebo pod tlakom inštruktorov alebo kolegov.

- Nákladovo efektívny: Tento vzdelávací softvér poskytuje cenovo dostupnú alternatívu v porovnaní s tradičným vzdelávaním v triede, kde študenti musia platiť školné plus ďalšie výdavky, ako sú náklady na dopravu atď.

- Pohodlná vzdelávacia skúsenosť: Študenti môžu pristupovať k tomuto vzdelávaciemu softvéru odkiaľkoľvek pomocou svojich zariadení s Androidom, čo je pohodlné najmä v týchto časoch, keď sa kvôli pandémii COVID19 presadzujú opatrenia týkajúce sa sociálneho dištancovania.

Záver:

Elink Computer Master Level 1 pre Android ponúka komplexné riešenie, pokiaľ ide o učenie sa o počítačoch. Poskytuje používateľom všetky potrebné nástroje potrebné nielen na pochopenie, ale aj efektívne zvládnutie počítačových zručností a zároveň sa pri tom baviť! Takže ak sa tešíte na to, že sa stanete zdatnými vo výpočtovej technike, nehľadajte nič iné, ako elink computer master level one ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Elink TechSolutions Dot Com
Stránka vydavateľa http://www.emmaio4u.blogspot.com
Dátum vydania 2017-08-03
Dátum pridania 2017-08-02
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 18

Comments:

Najpopulárnejší