PDF File Email Extractor Pro

PDF File Email Extractor Pro 2.1

Windows / Algologic IT Solutions / 42 / Úplná špecifikácia
Popis

PDF File Email Extractor Pro je výkonný a spoľahlivý softvér, ktorý vám umožňuje extrahovať jedinečné a požadované e-mailové adresy z viacerých súborov PDF vo vašom počítači. Tento rýchly a robustný e-mailový extraktor je navrhnutý tak, aby vám ušetril čas a námahu tým, že vám poskytne zoznam požadovaných e-mailových adries z mnohých súborov PDF.

S PDF File Email Extractor Pro môžete jednoducho extrahovať zoznam e-mailových adries z mnohých súborov PDF do súborov Excel/csv. Softvér funguje pre všetky súbory PDF (akúkoľvek verziu a text) bez potreby inštalácie iného softvéru. To znamená, že môžete rýchlo extrahovať e-mailové adresy z offline súborov PDF bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť spracovať tisíce súborov PDF v jednom procese. Môžete pridať veľa súborov PDF prehľadaním všetkých adresárov v počítači, čo vám uľahčí zhromaždenie všetkých požadovaných e-mailových adries. Okrem toho softvér podporuje filtre, ktoré poskytujú iba zoznam požadovaných e-mailových adries, pričom automaticky odstraňujú duplicitné e-mailové adresy.

Súbor PDF Email Extractor Pro ukladá všetky extrahované e-mailové adresy vo formátoch Excel a csv, čo vám umožní jednoducho spravovať vaše údaje. V prípade potreby môžete extrahované e-maily uložiť aj vo formáte súboru txt.

Používateľské rozhranie tohto softvéru je jednoduché, ale efektívne, vďaka čomu ho môže používať každý bez ohľadu na úroveň jeho technickej odbornosti. Intuitívny dizajn zaisťuje, že ani začiatočníci nebudú mať problémy s používaním tohto výkonného nástroja.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob, ako extrahovať zoznamy e-mailových adries z viacerých offline dokumentov PDF, potom nehľadajte nič iné ako PDF File Email Extractor Pro! S bezplatnou skúšobnou verziou to nie je vôbec drahé, takže to vyskúšajte ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Algologic IT Solutions
Stránka vydavateľa https://algologic.in
Dátum vydania 2018-10-21
Dátum pridania 2017-07-31
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 2.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .Net Framework v3.5
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 42

Comments: