Mail Extractor Pro for Mac

Mail Extractor Pro for Mac 3.0

Mac / USL Software / 343 / Úplná špecifikácia
Popis

Mail Extractor Pro for Mac je výkonný nástroj na konverziu e-mailov vyvinutý spoločnosťou USL Software, ktorý je určený na konverziu Apple Mail/EMLX/MBOX do formátu súboru PST pre Mac Outlook 2016, Outlook 2015/Outlook 2011 a Windows Outlook 2013, Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003 a Office 365. Tento softvér je ideálny pre tých, ktorí chcú prejsť z Apple Mail na Microsoft Outlook.

S Mail Extractor Pro môžete jednoducho previesť celú svoju Apple Mail databázu alebo vybrané priečinky do formátu PST. Softvér podporuje konverziu súborov EMLX aj MBOX. Má tiež funkciu "Automatické načítanie", ktorá vám umožní načítať celú databázu Apple Mail jediným kliknutím.

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru je možnosť náhľadu. Pred konverziou e-mailov z Apple Mail do formátu PST si môžete zobraziť ukážku všetkých e-mailových priečinkov a vybrať si, ktoré z nich chcete previesť. To vám dáva úplnú kontrolu nad procesom konverzie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho vstavaný PST splitter. Niekedy Microsoft Outlook nepodporuje veľké súbory PST, ale so vstavanou funkciou rozdeľovača tohto nástroja môžete veľké súbory rozdeliť na menšie bez akýchkoľvek problémov.

Mail Extractor Pro tiež poskytuje úplnú správu o konverzii na konci procesu, aby používatelia mohli sledovať svoje konverzie a zabezpečiť, aby bolo všetko prevedené správne.

Tento softvér je neuveriteľne ľahko použiteľný a užívateľsky prívetivý. Zachováva všetky e-mailové položky počas procesu konverzie, takže používatelia dostanú presnú kópiu svojich e-mailov vo formáte PST bez akýchkoľvek zmien alebo úprav vykonaných v pôvodnej poštovej schránke.

Mail Extractor Pro podporuje obsah Unicode (neanglické znaky), ako aj udržiavanie hierarchie priečinkov počas konverzie poštovej schránky. Okrem toho podporuje poštovú databázu ľubovoľnej veľkosti, čím zabezpečuje rýchly výkon, rovnako ako kopírovanie a vkladanie súborov do počítača.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý nástroj na prevod e-mailov, ktorý vám pomôže bezproblémovo prejsť z Apple Mail na Microsoft Outlook, potom nehľadajte nič iné ako USL Software - Mail Extractor Pro!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ USL Software
Stránka vydavateľa http://www.uslsoftware.com
Dátum vydania 2017-07-14
Dátum pridania 2017-07-14
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 3.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 343

Comments:

Najpopulárnejší