Free Open FTP Face

Free Open FTP Face 0.99.5

Windows / Jeffrey Bakker / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Bezplatná otvorená FTP tvár: Ľahký a pohodlný FTP klient

Ak hľadáte jednoduchého a ľahko použiteľného FTP klienta, Free Open FTP Face (FOFF) môže byť presne to, čo potrebujete. Tento ľahký grafický klient je napísaný v jazyku Python a používa súpravu nástrojov GTK+, vďaka čomu je multiplatformový a vysoko prispôsobiteľný. FOFF kladie dôraz na jednoduchosť a jednoduchosť použitia a zároveň poskytuje bohatú sadu praktických funkcií, vďaka ktorým sa odlišuje od ostatných klientov.

Jednou z kľúčových vlastností FOFF je jeho vstavaný terminál, ktorý vám umožňuje vykonávať príkazy na vzdialenom serveri bez toho, aby ste museli prepínať na iný program. To môže ušetriť čas a námahu pri práci s viacerými súbormi alebo adresármi. Okrem toho FOFF obsahuje prehliadač textu, ktorý podporuje zvýrazňovanie syntaxe pre rôzne programovacie jazyky, ako aj prehliadač obrázkov, ktorý vám umožňuje prezerať obrázky priamo v klientovi.

Ďalšou užitočnou funkciou FOFF je jeho vstavaný audio prehrávač, ktorý vám umožní počúvať hudbu alebo iné zvukové súbory bez toho, aby ste museli otvárať ďalší program. To môže byť obzvlášť užitočné, ak pracujete na projekte, ktorý zahŕňa prenos súborov aj prehrávanie zvuku.

FOFF tiež obsahuje podporu pre kontrolné súčty (MD5, SHA1), ktoré môžu pomôcť zabezpečiť integritu údajov počas prenosu súborov. A ak potrebujete komprimovať alebo dekomprimovať súbory za behu, FOFF poskytuje funkciu kompresie/dekompresie gzip jedným kliknutím.

Celkovo je Free Open FTP Face vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje ľahkého, ale výkonného FTP klienta s množstvom praktických funkcií. Či už prenášate súbory medzi servermi alebo jednoducho potrebujete jednoduchý spôsob spravovania lokálnych súborov, FOFF má všetko, čo potrebujete, v jednom praktickom balení.

Kľúčové vlastnosti:

- Ľahký grafický (GTK+) FTP klient napísaný v Pythone

- Multiplatformový

- Vstavaný terminál

- Textový prehliadač so zvýraznením syntaxe

- Prehliadač obrázkov

- Audio prehrávač

- Kontrolné súčty (MD5/SHA1)

- Kompresia/dekompresia gzip jedným kliknutím

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Jeffrey Bakker
Stránka vydavateľa http://foff.sourceforge.net
Dátum vydania 2017-07-06
Dátum pridania 2017-07-06
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér FTP
Verzia 0.99.5
Požiadavky OS Windows, Windows 2000, Windows XP
Požiadavky GTK+ runtime, Python, and pygtk
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: