PCR Touch Keyboard for Windows 10

PCR Touch Keyboard for Windows 10

Windows / PC Revolution / 190 / Úplná špecifikácia
Popis

Dotyková klávesnica PCR pre Windows 10 – dokonalá klávesnica pre tablet s jednou rukou

Už vás nebaví zápasiť s klávesnicou na obrazovke vášho tabletu? Je pre vás ťažké písať rýchlo a presne jednou rukou? Ak áno, potom je dotyková klávesnica PCR pre Windows 10 riešením, ktoré ste hľadali!

PCR Touch je revolučná tabletová klávesnica pre jednu ruku, ktorú je možné používať pravou alebo ľavou rukou. Bol navrhnutý špeciálne na použitie v režime „na výšku“ na vašom tablete, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre každého, kto chce písať rýchlo a jednoducho, zatiaľ čo drží svoje zariadenie v jednej ruke.

Táto anglická klávesnica je skutočnou alternatívou k tradičným QWERTY klávesniciam. Voľne vychádza z rozloženia Dvorak, ktoré sa ukázalo byť efektívnejšie ako QWERTY, pokiaľ ide o rýchlosť a presnosť písania.

S PCR Touch si užijete pohodlné písanie, ktoré vám umožní písať rýchlejšie a presnejšie ako kedykoľvek predtým. Či už posielate e-maily, píšete dokumenty alebo hráte hry, táto inovatívna klávesnica vám pomôže zvládnuť prácu rýchlo a jednoducho.

Vlastnosti:

- Jednoručný dizajn: PCR Touch bol navrhnutý špeciálne na použitie jednou rukou. Vďaka tomu je ideálny pre každého, kto potrebuje písať a držať tablet v jednej ruke.

- Použitie pravou alebo ľavou rukou: Či už ste pravák alebo ľavák, PCR Touch môže pohodlne používať každý.

- Režim na výšku: Navrhnutý špeciálne na použitie v režime „na výšku“ na vašom tablete.

- Len anglická klávesnica: Táto klávesnica je dostupná iba v anglickom jazyku.

- Skutočné alternatívne rozloženie: Voľne založené na rozložení Dvorak, ktoré poskytuje vyššiu rýchlosť a presnosť písania v porovnaní s tradičnými klávesnicami QWERTY.

Výhody:

1. Vyššia rýchlosť písania

Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu optimalizovanému na používanie jednou rukou môžu používatelia očakávať rýchlejšie písanie v porovnaní s tradičným používaním vstavaných klávesníc tabletov dvoma rukami.

2. Vylepšená presnosť

Rozloženie PCR touch založené na Dvorakovi pomáha používateľom dosiahnuť vyššiu úroveň presnosti pri písaní v porovnaní s inými rozloženiami, ako je QWERTY.

3. Pohodlné písanie

Ergonomický dizajn zaisťuje, že používatelia majú pri používaní tohto softvéru pohodlný zážitok aj pri dlhšom používaní.

Kompatibilita:

PCR touch beží hladko na operačných systémoch Windows 8.1 a 10 bez akýchkoľvek problémov.

Záver:

Na záver, ak hľadáte inovatívne riešenie, ktoré vám pomôže zlepšiť vašu produktivitu pri používaní vášho tabletu, potom nehľadajte nič iné ako PCR touch! Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu optimalizovanému na použitie jednou rukou v kombinácii so zlepšenými funkciami presnosti a pohodlia; tento softvér ponúka bezkonkurenčnú používateľskú skúsenosť, ktorej sa nemôže rovnať žiadny iný produkt, ktorý je v súčasnosti dostupný na trhu! Tak načo čakať? Stiahnite si ešte dnes z našej webovej stránky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PC Revolution
Stránka vydavateľa http://www.pcrevolution.co/contact/
Dátum vydania 2017-06-30
Dátum pridania 2017-06-30
Kategória Hry
Podkategória Hry a editory
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
cena $0.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 190

Comments: