PPTX File Open for Windows 10

PPTX File Open for Windows 10

Windows / pauljohn / 768 / Úplná špecifikácia
Popis

PPTX File Open pre Windows 10 je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje ľahko otvárať a prezerať prezentácie v PowerPointe. Či už ste študent, učiteľ alebo profesionál, tento softvér je ideálny pre každého, kto potrebuje rýchlo a efektívne pristupovať k svojim súborom PPTX.

S PPTX File Open pre Windows 10 môžete jednoducho upravovať svoje PowerPoint prezentácie bez akýchkoľvek problémov. Jednoducho nahrajte svoju prezentáciu a ihneď začnite upravovať. Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje navigáciu v softvéri a vykonávanie zmien podľa potreby.

Jednou z najlepších vecí na PPTX File Open pre Windows 10 je, že je úplne zadarmo. Aby ste získali prístup ku všetkým jeho funkciám, nemusíte sa obávať platenia žiadnych poplatkov alebo predplatného. Vďaka tomu je ideálnou voľbou pre každého, kto chce spoľahlivé a nákladovo efektívne riešenie na otváranie a úpravu svojich prezentácií v PowerPointe.

Ďalšou skvelou funkciou PPTX File Open pre Windows 10 je jeho kompatibilita so všetkými verziami balíka Microsoft Office. Či už používate Office 2010, Office 2013 alebo Office 365, tento softvér bude bezproblémovo fungovať s vaším existujúcim nastavením. To znamená, že môžete jednoducho otvárať a upravovať svoje prezentácie bez ohľadu na to, ktorú verziu balíka Microsoft Office používate.

Okrem kompatibility s balíkom Microsoft Office podporuje PPTX File Open pre Windows 10 aj ďalšie populárne formáty súborov, ako sú súbory PDF a obrázky. To znamená, že v prípade potreby môžete svoje prezentácie v PowerPointe jednoducho previesť do iných formátov.

Celkovo možno povedať, že ak potrebujete spoľahlivé riešenie na otváranie a úpravu prezentácií PowerPoint v systéme Windows 10, nehľadajte nič iné ako PPTX File Open. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu, kompatibilite so všetkými verziami balíka Microsoft Office, podpore viacerých formátov súborov a čo je najlepšie – je úplne zadarmo – tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste mohli začať ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ pauljohn
Stránka vydavateľa http://www.joyfuldreams.com/3gpviewer.php
Dátum vydania 2017-06-29
Dátum pridania 2017-06-29
Kategória Hry
Podkategória Hry a editory
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 12
Celkový počet stiahnutí 768

Comments: