Display Tester for Windows 10

Display Tester for Windows 10

Windows / JTek Apps / 178 / Úplná špecifikácia
Popis

Display Tester pre Windows 10 je výkonný softvérový nástroj, ktorý vám umožňuje testovať a vylepšovať rôzne vlastnosti vášho displeja. Či už ste hráč, grafik alebo len niekto, kto chce zo svojho displeja vyťažiť maximum, tento softvér má všetko, čo potrebujete na optimalizáciu zážitku zo sledovania.

Pomocou nástroja Display Tester pre Windows 10 môžete otestovať a upraviť kontrast, úroveň gama, pruhovanie, úroveň bielej a úroveň čiernej obrazovky. To znamená, že tieto nastavenia môžete doladiť, aby ste zaistili, že obrázky sa budú zobrazovať s maximálnou čistotou a detailmi. Softvér obsahuje aj návod, ako v prípade potreby tieto nastavenia vylepšiť.

Jednou z unikátnych funkcií Display Tester pre Windows 10 je jeho dotykové počítadlo. Táto funkcia zobrazuje polohu viacerých dotykov na obrazovke. To je obzvlášť užitočné, ak máte zariadenie s dotykovou obrazovkou alebo ak chcete otestovať odozvu myši alebo trackpadu.

Ďalším dôležitým aspektom každého displeja sú mŕtve pixely. Sú to pixely, ktoré už nefungujú správne a na obrazovke sa zobrazujú ako malé čierne bodky. S Display Testerom pre Windows 10 môžete jednoducho odhaliť mŕtve/zaseknuté pixely pomocou rôznych testov. Softvér tiež obsahuje pokyny, ako opraviť vypálenie (bežný problém pri OLED displejoch) a zaseknuté pixely pomocou rôznych typov šumu, ako je šedý šum, čiernobiely šum, biely šum, červený šum, zelený šum modrý šum žltý šum purpurová hluk azúrový šum.

Okrem týchto funkcií, ktoré sa konkrétne týkajú testovania a zlepšovania výkonnostných charakteristík vášho displeja, Display Tester pre Windows 10 poskytuje aj informácie o ďalších aspektoch vášho zariadenia, ako je rozlíšenie a DPI. Tieto informácie si môžete prezerať v reálnom čase pri spustení testov, takže je ľahké vidieť, ako zmeny ovplyvňujú výkon.

Nakoniec režim celej obrazovky umožňuje, aby stránky a obrázky zaplnili celú obrazovku bez akéhokoľvek rozptyľovania. Vďaka tomu je jednoduchšie než kedykoľvek predtým získať presnú reprezentáciu toho, ako bude obsah vyzerať pri zobrazení na celej obrazovke.

Celkovo je Display Tester pre Windows 10 nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce optimalizovať svoj zážitok zo sledovania. Či už ide o hry alebo prácu s grafikou, tento softvér má všetko potrebné na doladenie kvality obrazu každého aspektu, aby vyzeral čo najlepšie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ JTek Apps
Stránka vydavateľa https://1drv.ms/b/s!At-ocyga_VJca-6MV4xTIuI_BDM
Dátum vydania 2017-06-26
Dátum pridania 2017-06-26
Kategória Hry
Podkategória Hry a editory
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 178

Comments: