Serial Assistant for Windows 10

Serial Assistant for Windows 10

Windows / lingguang / 928 / Úplná špecifikácia
Popis

Serial Assistant pre Windows 10 je profesionálny softvér na sériové ladenie, ktorý je navrhnutý tak, aby pomohol vývojárom a inžinierom ladiť ich sériové komunikačné protokoly. Tento softvér poskytuje ľahko použiteľné rozhranie, ktoré umožňuje používateľom prijímať prichádzajúce dáta zo sériového portu a zobrazovať ich v okne. Prijaté údaje môžu byť zobrazené ako znaky alebo HEX, v závislosti od preferencií používateľa.

Jednou z kľúčových funkcií programu Serial Assistant pre Windows 10 je jeho schopnosť meniť typy kódovania reťazcov v nastaveniach. To znamená, že používatelia môžu jednoducho prepínať medzi rôznymi typmi kódovania, ako je ASCII, UTF-8 alebo Unicode, v závislosti od svojich potrieb.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou tohto softvéru je podpora vlastných prenosových rýchlostí. Používatelia si môžu vybrať prenosové rýchlosti v rozsahu od 110 bps do 921 600 bps, pričom vyššie prenosové rýchlosti vyžadujú hardvérovú podporu. Okrem toho, Serial Assistant pre Windows 10 umožňuje používateľom zadať reťazce, ktoré chcú odoslať, do odoslanej schránky a odoslať ich cez sériový port.

Pre vývojárov, ktorí potrebujú pokročilejšie funkcie, Serial Assistant pre Windows 10 podporuje aj vlastné zoznamy príkazov. To znamená, že používatelia môžu vytvárať svoje vlastné príkazy a ukladať ich ako zoznam pre budúce použitie.

Celkovo je Serial Assistant pre Windows 10 základným nástrojom pre každého vývojára alebo inžiniera, ktorý potrebuje rýchlo a efektívne odladiť svoje sériové komunikačné protokoly. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným funkciám tento softvér uľahčuje príjem prichádzajúcich údajov zo sériového portu a ich analýzu v reálnom čase. Či už pracujete na malom projekte alebo na veľkom projekte vývoja aplikácií, Serial Assistant pre Windows 10 má všetko, čo potrebujete na správne vykonanie svojej práce!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ lingguang
Stránka vydavateľa https://github.com/lilingguang/Privacy/blob/master/Privacy%20Statement.txt
Dátum vydania 2017-06-24
Dátum pridania 2017-06-24
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Programovacie programy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 18
Celkový počet stiahnutí 928

Comments: