Soundicity for Windows 10

Soundicity for Windows 10

Windows / Foxhill Gate Application Design Limited / 81 / Úplná špecifikácia
Popis

Soundicity pre Windows 10 je zábavný softvér, ktorý vám umožňuje ovládať zariadenia Logitech Squeezebox pomocou tabletu so systémom Windows 8.1. So Soundicity môžete jednoducho spravovať a prehrávať svoju hudobnú zbierku na akomkoľvek zariadení Squeezebox, či už je pripojené k lokálnemu serveru alebo na www.mysqueezebox.com.

Tento softvér je ideálny pre každého, kto miluje hudbu a chce mať úplnú kontrolu nad svojim audio systémom. Či už organizujete párty alebo len relaxujete doma, Soundicity vám uľahčí vytvorenie dokonalého zoznamu skladieb a vychutnáte si vysokokvalitný zvuk zo všetkých vašich zariadení.

Kľúčové vlastnosti:

- Ovládajte svoje zariadenia Logitech Squeezebox: Pomocou funkcie Soundicity môžete jednoducho spravovať a prehrávať hudbu na akomkoľvek zariadení Logitech Squeezebox z tabletu so systémom Windows 8.1.

- Podpora lokálnych serverov: Ak máte nastavený lokálny server, Soundicity ho automaticky zistí a umožní vám prístup ku všetkej hudbe, ktorá je na ňom uložená.

- Podpora pre www.mysqueezebox.com: Ak uprednostňujete používanie www.mysqueezebox.com ako zdroj hudby, Soundicity má plnú podporu aj pre túto službu.

- Ľahko použiteľné rozhranie: Rozhranie je navrhnuté s ohľadom na jednoduchosť, takže aj začínajúci používatelia môžu rýchlo začať používať softvér.

- Prehrávanie zvuku vo vysokej kvalite: Vychutnajte si prehrávanie zvuku vo vysokej kvalite zo všetkých zariadení Logitech Squeezebox.

Ako to funguje:

Ak chcete začať so Soundicity, jednoducho si stiahnite softvér do tabletu so systémom Windows 8.1. Po nainštalovaní otvorte aplikáciu a pripojte ju k jednému alebo viacerým zariadeniam Logitech Squeezebox.

Ak máte nastavený lokálny server, Soundicity ho automaticky zistí a umožní vám prístup ku všetkej hudbe na ňom uloženej. Prípadne, ak uprednostňujete ako zdroj hudby použiť www.mysqueezebox.com, jednoducho sa prihláste pomocou podrobností o svojom účte.

Po pripojení použite intuitívne rozhranie na prehľadávanie všetkých dostupných skladieb a albumov, aby ste mohli vytvárať zoznamy skladieb alebo vyberať jednotlivé skladby na prehrávanie. Úrovne hlasitosti môžete upraviť aj priamo zo samotnej aplikácie.

Celkové výhody:

Soundicity ponúka množstvo výhod, vďaka ktorým je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto rád počúva hudbu na svojich zariadeniach Logitech Squeezebox. Niektoré kľúčové výhody zahŕňajú:

- Kompletná kontrola nad vašou hudobnou zbierkou: S ľahko použiteľným rozhraním Soundicity a podporou pre lokálne servery a služby www.mysqueezobox.com; Správa veľkých zbierok sa stáva jednoduchou.

- Vysokokvalitné prehrávanie zvuku zo všetkých zariadení: Vychutnajte si vysokokvalitné prehrávanie zvuku z akéhokoľvek zariadenia pripojeného prostredníctvom tejto aplikácie

- Jednoduchý proces nastavenia - Nevyžadujú sa žiadne technické znalosti!: Aj keď technológia nie je v skutočnosti "vaša vec", nastavenie tejto aplikácie je natoľko jednoduché, že to môže bez problémov urobiť ktokoľvek!

Záver:

Na záver; ak ovládanie každého aspektu súvisiaceho konkrétne s prehrávaním mediálnych súborov prostredníctvom rôznych zdrojov (miestne servery a online služby) znie ako niečo, čo stojí za to preskúmať ďalej, potom nehľadajte nič iné, ako si stiahnuť a nainštalovať „Soundcity“ ešte dnes! Tento výkonný, no užívateľsky prívetivý zábavný softvér poskytuje všetko, čo potrebujete, keď chcete mať úplnú kontrolu nad celou knižnicou médií a zároveň si užívať vysokokvalitný zvukový výstup na viacerých platformách súčasne!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Foxhill Gate Application Design Limited
Stránka vydavateľa http://www.foxhillgate.com/
Dátum vydania 2017-06-21
Dátum pridania 2017-06-21
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Hudobný softvér
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (ARM, x86, x64)
cena $3.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 81

Comments: