SQLyog

SQLyog 12.4.3

Windows / Webyog / 1110 / Úplná špecifikácia
Popis

SQLyog je výkonný a intuitívny nástroj správcu, správcu a grafického rozhrania MySQL, ktorý kombinuje funkcie prehliadača dotazov MySQL, správcu, phpMyAdmin a ďalších rozhraní MySQL do jedného rozhrania. Je navrhnutý tak, aby používateľom poskytol ľahko použiteľný grafický nástroj na správu ich databáz MySQL.

Či už uprednostňujete prácu vo vizuálnom prostredí alebo si užívate ovládanie ručne písaných príkazov SQL, SQLyog vám uľahčí začatie práce a poskytne vám nástroje na zlepšenie skúseností s MySQL. Vďaka svojmu rýchlemu výkonu a kompaktnému dizajnu je SQLyog dokonalým riešením pre všetkých, ktorí používajú MySQL ako preferovaný RDBMS.

SQLyog poskytuje používateľom výkonné prostriedky na správu ich databáz MySQL. Vyznačuje sa jednoduchosťou MySQL Front so silou EMS MySQL Admin. Používatelia môžu vykonávať podrobné informácie o profile pre každý príkaz SQL vykonaný pomocou tohto softvéru.

Jednou z najpôsobivejších funkcií SQLyog je jeho funkcia obnovenia relácie. Táto funkcia zaisťuje, že vaša predchádzajúca relácia sa obnoví presne tak, ako ste ju opustili, aj keď došlo k zlyhaniu systému alebo náhodnému zatvoreniu vášho klienta.

Ďalšou skvelou funkciou, ktorú ponúka SQLyog, je synchronizácia schém a údajov, ktorá používateľom umožňuje nájsť a opraviť nesúlad schém počas synchronizácie. Táto funkcia zaisťuje, že všetky údaje zostanú konzistentné na rôznych platformách, čo vývojárom uľahčuje prácu na viacerých projektoch súčasne bez obáv z nezrovnalostí v údajoch.

SQLyog tiež ponúka pokročilé možnosti zálohovania, ktoré používateľom umožňujú vytvárať zálohy rýchlo a jednoducho bez akýchkoľvek problémov. Softvér tiež podporuje plánované zálohovanie, čím zaisťuje, že dôležité údaje zostanú vždy v bezpečí.

Okrem týchto funkcií ponúka SQLyog aj podporu pre tunelovanie SSH, ktoré umožňuje bezpečné spojenie medzi klientmi a servermi cez nezabezpečené siete, ako sú verejné Wi-Fi hotspoty alebo zdieľané siete.

Celkovo, ak hľadáte výkonný, ale intuitívny nástroj na správu databáz MySQL, potom nehľadajte nič iné ako SQLyog! Vďaka komplexnej sade funkcií vrátane funkcie obnovenia relácie, možnosti synchronizácie schém/údajov spolu s pokročilými možnosťami zálohovania je ideálnou voľbou pre podniky, ktoré chcú zefektívniť svoje procesy správy databáz a zároveň zaistiť maximálnu bezpečnosť za každých okolností!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Webyog
Stránka vydavateľa http://www.webyog.com/
Dátum vydania 2017-06-15
Dátum pridania 2017-06-15
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 12.4.3
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 4
Celkový počet stiahnutí 1110

Comments: