SoftTechLab Bulk Mailer

SoftTechLab Bulk Mailer 2.3

Windows / SoftTechLab / 6 / Úplná špecifikácia
Popis

SoftTechLab Bulk Mailer je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje hromadne odosielať e-maily neobmedzenému počtu príjemcov. Či už podnikáte, propagujete svoje produkty alebo služby, alebo jednoducho posielate newslettery svojim odberateľom, SoftTechLab Bulk Mailer vám môže pomôcť zefektívniť vaše e-mailové marketingové úsilie a jednoducho osloviť viac ľudí.

Pomocou nástroja SoftTechLab Bulk Mailer môžete vytvoriť viacero správ pomocou nášho vstavaného nástroja na vytváranie vizuálnych správ alebo pomocou nášho editora HTML. To znamená, že môžete vytvárať profesionálne vyzerajúce e-maily, ktoré sú prispôsobené potrebám a preferenciám vášho publika. Môžete tiež pridať obrázky, odkazy a ďalšie multimediálne prvky, aby boli vaše e-maily pútavejšie a interaktívnejšie.

Jednou z kľúčových funkcií SoftTechLab Bulk Mailer je jeho schopnosť pridávať alebo importovať príjemcov z textových súborov alebo excelu. To znamená, že nemusíte ručne zadávať e-mailové adresy každého príjemcu po jednom – namiesto toho môžete jednoducho nahrať zoznam kontaktov a nechať softvér, aby sa postaral o zvyšok. Môžete tiež vytvoriť vlastné polia pre každého príjemcu, aby ste mohli svoje správy ešte viac prispôsobiť.

Ďalšou užitočnou funkciou SoftTechLab Bulk Mailer je funkcia zoznamu zakázaných príjemcov. To vám umožňuje vylúčiť určité e-mailové adresy z prijímania vašich správ – napríklad ak sa niekto odhlásil z vášho zoznamu adries alebo ak sa jeho e-mailová adresa viackrát vrátila.

SoftTechLab Bulk Mailer tiež prichádza so stavom odosielania pošty a funkciami sledovania doručenia. To znamená, že môžete sledovať priebeh každej e-mailovej kampane v reálnom čase a vidieť, koľko e-mailov bolo úspešne odoslaných, koľko sa vrátilo späť, koľko ich otvorili príjemcovia atď.

Nakoniec vám SoftTechLab Bulk Mailer umožňuje pridať viacero účtov Gmail (alebo akýkoľvek iný server SMTP), aby ste mohli posielať e-maily/bulletiny z rôznych adries bez toho, aby ste medzi nimi museli manuálne prepínať. To uľahčuje firmám s viacerými značkami/produktmi/službami/tímami/oddeleniami/atď., ako aj jednotlivcom, ktorí chcú väčšiu flexibilitu, pokiaľ ide o ich e-mailové marketingové kampane.

V súhrne:

- SoftTechLab Bulk Mailer umožňuje hromadné posielanie e-mailov

- Vstavaný skladateľ vizuálnych správ a editor HTML

- Pridať/importovať príjemcov z textových súborov/excel

- Funkcia čiernej listiny príjemcov

- Stav odosielania pošty a funkcie sledovania doručenia v reálnom čase

- Podpora viacerých účtov Gmail/SMTP serverov

Či už hľadáte efektívny spôsob propagácie svojho podnikania online alebo jednoducho chcete lepší spôsob komunikácie s veľkými skupinami ľudí prostredníctvom e-mailových bulletinov – SoftTechLab Bulk Mailer je vynikajúcou voľbou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SoftTechLab
Stránka vydavateľa https://www.softtechlab.com
Dátum vydania 2020-07-08
Dátum pridania 2020-07-08
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 2.3
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 6

Comments: