Athena DICOM Viewer for Windows 10

Athena DICOM Viewer for Windows 10

Windows / Medical Harbour / 891 / Úplná špecifikácia
Popis

Athena DICOM Viewer pre Windows 10 je revolučný medicínsky zobrazovací softvér, ktorý bol navrhnutý tak, aby poskytoval zdravotníckym pracovníkom nástroje, ktoré potrebujú na lepšie diagnostikovanie a zvýšenie produktivity. Tento vzdelávací softvér je evolúciou prehliadačov DICOM a obsahuje mnoho užitočných zdrojov, skratiek a nástrojov, ktoré sú nevyhnutné pre moderné lekárske zobrazovanie.

S aplikáciou Athena DICOM Viewer môžete pristupovať k pacientom jediným kliknutím a pripojiť sa k vášmu PACS (systému na archiváciu a komunikáciu obrázkov) kdekoľvek a kedykoľvek s maximálnym pohodlím a flexibilitou pri každodennej práci. Softvér bol vyvinutý podľa vysokých výrobných štandardov, čo zaisťuje, že spĺňa potreby zdravotníckych pracovníkov, ktorí vyžadujú rýchly prístup k údajom o pacientoch.

Jednou z kľúčových vlastností prehliadača Athena DICOM Viewer je jeho jednoduchosť. Softvér bol navrhnutý tak, aby sa dal veľmi ľahko používať, pričom úplne ignoruje používateľské príručky. To uľahčuje prácu zdravotníckym pracovníkom, ktorí nemusia mať rozsiahle skúsenosti s prácou s lekárskym zobrazovacím softvérom alebo ktorí sú s používaním tohto typu technológie noví.

Intuitívny dizajn prehliadača Athena DICOM Viewer znamená, že používatelia môžu rýchlo pristupovať k obrazom DICOM umiestneným kdekoľvek, ako sú jednotky USB, DVD, lokálne disky, servery PACS alebo dokonca cloudy. To uľahčuje zdravotníckym pracovníkom, ktorí potrebujú rýchly prístup k údajom o pacientoch z viacerých zdrojov.

Najlepšie na používaní Athena DICOM Viewer je úžasný dizajn. Čisté rozhranie je intuitívne a špeciálne navrhnuté pre dotykové obrazovky, vďaka čomu je ideálne na použitie na PC, notebookoch alebo tabletoch. Používatelia môžu okamžite sledovať série v rôznych režimoch na tej istej obrazovke, čo im umožňuje väčší výkon pri vyhodnocovaní viacerých simultánnych sérií.

Athena DICOM Viewer je tiež vybavený radom výkonných nástrojov, ktoré používateľom umožňujú väčšiu kontrolu nad ich diagnostickým procesom. Patria sem meracie nástroje, ako je meranie vzdialenosti medzi dvoma bodmi na obrázku; meranie uhla medzi dvoma čiarami; merania plochy v rámci záujmového regiónu (ROI); výpočty objemu založené na segmentácii ROI; histogramová analýza ukazujúca distribúciu intenzity pixelov na obrázku; úpravy okien/úrovne umožňujúce používateľom väčšiu kontrolu nad nastaveniami kontrastu/jasu; funkcie zoomu umožňujúce používateľom viac detailov pri skúmaní obrázkov pri väčšom zväčšení.

Okrem týchto výkonných funkcií uvedených vyššie existuje mnoho ďalších výhod spojených s používaním prehliadača Athena Dicom vrátane:

- Viacplošná rekonštrukcia: Umožňuje používateľom väčšiu flexibilitu pri prezeraní obrázkov z rôznych uhlov.

- 3D vykresľovanie: Poskytuje podrobné vizualizácie, ktoré pomáhajú lekárom lepšie pochopiť zložité anatomické štruktúry.

- Fúzia snímok: Kombinuje viacero modalít do jednej snímky, ktorá poskytuje komplexnejšie informácie o stave pacienta.

- MIP/MPR: Techniky maximálnej intenzity projekcie (MIP) a multiplanárnej rekonštrukcie (MPR) umožňujú lekárom lepšiu vizualizáciu vytváraním 3D modelov z CT/MRI skenov.

- PET/CT fúzia: Spája PET a CT skeny do jedného obrazu, ktorý poskytuje komplexnejšie informácie o rakovinových nádoroch

Prehliadač Athena Dicom celkovo poskytuje zdravotníckym pracovníkom všetky potrebné nástroje, ktoré potrebujú na presné diagnostikovanie a zároveň zvyšujú produktivitu práce prostredníctvom jednoduchého, ale výkonného dizajnu rozhrania v kombinácii s pokročilými funkciami, ako sú viacplošná rekonštrukcia a možnosti 3D vykresľovania, čo z neho robí nevyhnutný nástroj v akékoľvek moderné nemocničné prostredie dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Medical Harbour
Stránka vydavateľa http://www.athenadicomviewer.com/policy.txt
Dátum vydania 2017-06-13
Dátum pridania 2017-06-13
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér na zdravie a fitnes
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 (x64)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 891

Comments: