JPEGmini Pro

JPEGmini Pro 2.1.1.1

Windows / Beamr / 3921 / Úplná špecifikácia
Popis

JPEGmini Pro: Najlepší nástroj na optimalizáciu digitálnych fotografií

Už vás nebaví míňať miesto na pevnom disku kvôli neustále sa rozrastajúcej zbierke digitálnych fotografií? Je pre vás frustrujúce čakať celé veky a snažiť sa zdieľať fotografie vo vysokom rozlíšení so svojimi priateľmi a rodinou? Ak áno, potom je pre vás JPEGmini Pro dokonalým riešením.

JPEGmini Pro je výkonný nástroj na optimalizáciu digitálnych fotografií, ktorý vám umožní optimalizovať všetky vaše fotografie bez kompromisov v kvalite. Pomocou tohto softvéru môžete uvoľniť cenné miesto na pevnom disku zmenšením veľkosti fotografií pri zachovaní ich pôvodného rozlíšenia a kvality. To znamená, že si môžete uložiť viac fotografií do počítača alebo online fotografických účtov bez obáv z nedostatku miesta.

To však nie je všetko. JPEGmini Pro vám tiež uľahčuje zdieľanie fotografií v plnom rozlíšení s vašimi priateľmi a rodinou oveľa rýchlejšie ako predtým. K svojim e-mailovým správam môžete pripojiť až 5x viac fotografií v plnom rozlíšení, čo znamená, že pri zdieľaní spomienok s ostatnými nemusíte robiť kompromisy v kvalite.

Jednou z najlepších vecí na JPEGmini Pro je jednoduchosť použitia. Na používanie tohto softvéru nepotrebujete žiadne technické znalosti ani odborné znalosti. Jednoducho pretiahnite fotografie alebo priečinky, ktoré chcete optimalizovať, do aplikácie a nechajte ju robiť svoje čaro. Softvér podporuje všetky rozlíšenia až do 28 megapixelov, vrátane panorám iPhone.

Počas spracovania úžasná animácia zobrazuje náhľady fotografií, takže môžete vidieť, ako bude každá fotografia vyzerať po optimalizácii. Počítadlo úspor tiež zobrazuje množstvo doteraz ušetreného miesta na pevnom disku, čo dáva pocit spokojnosti a praktických výhod.

Čo však odlišuje JPEGmini Pro od iných nástrojov na optimalizáciu digitálnych fotografií, sú jeho pokročilé funkcie, ako napríklad:

- Dávkové spracovanie: Optimalizujte viacero priečinkov naraz

- Integrácia zásuvných modulov: Použite JPEGmini v rámci Adobe Lightroom alebo Photoshop

- Serverová integrácia: Integrujte JPEGmini do webových aplikácií pomocou nášho API

S týmito pokročilými funkciami môžu profesionálni fotografi a grafickí dizajnéri ešte viac zefektívniť svoj pracovný postup integráciou JPEGmini do svojich existujúcich nástrojov.

Na záver, ak hľadáte výkonný a zároveň ľahko použiteľný nástroj na optimalizáciu digitálnych fotografií, ktorý vám pomôže uvoľniť cenné miesto na pevnom disku pri zachovaní vysokej kvality obrázkov, potom nehľadajte nič iné ako JPEGmini Pro!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Beamr
Stránka vydavateľa http://www.jpegmini.com
Dátum vydania 2020-07-08
Dátum pridania 2020-07-08
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Digitálne fotografické nástroje
Verzia 2.1.1.1
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky .Net 4.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 5
Celkový počet stiahnutí 3921

Comments: