Natural Photo Frames HD for Windows 10

Natural Photo Frames HD for Windows 10 1.0.0.1

Windows / Emobi Technologies / 314 / Úplná špecifikácia
Popis

Natural Photo Frames HD pre Windows 10 je digitálny fotografický softvér, ktorý vám umožní obklopiť vaše fotografie krásnymi prírodnými rámami. Pomocou tejto aplikácie môžete vylepšiť krásu svojich fotografií tým, že ich ozdobíte fantastickými bezplatnými rámčekmi na fotografie z prírody. Tento softvér je ideálny pre tých, ktorí milujú prírodu a chcú do svojich fotografií pridať nádych.

Aplikácia ponúka široký výber ohromujúcich fotorámikov prírody, ktoré určite zaujmú. Môžete si vybrať z viac ako 30 rámov s vysokým rozlíšením o prírodných živloch, ako sú zvieratá, kvety, les, stromy a hmyz. Tieto rámy sú navrhnuté tak, aby dopĺňali vaše fotografie a aby vyzerali atraktívnejšie.

Používanie Natural Photo Frames HD je jednoduché a priamočiare. Môžete si vybrať fotografiu z galérie alebo ju nasnímať pomocou funkcie fotoaparátu v aplikácii. Akonáhle si vyberiete svoju fotografiu, môžete si vybrať z viacerých štýlových prírodných fotorámikov pre akýkoľvek obrázok.

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru je, že vám umožňuje upraviť polohu, veľkosť a uhol fotografie jednoduchým použitím gest prstov na obrazovke zariadenia. To znamená, že máte úplnú kontrolu nad tým, ako bude váš výsledný obrázok vyzerať.

Ďalšou skvelou funkciou Natural Photo Frames HD je, že vám umožňuje pridávať popisy ku každému krásnemu prírodnému rámu, ktorý používate pri zdobení svojich fotografií. Týmto spôsobom môžete pridať kontext alebo sa lepšie vyjadriť slovami spolu s úžasnými vizuálmi.

Po dokončení úprav a prispôsobenia obrázkov pomocou prírodných prvkov ich môžete krásne zarámovať; zdieľanie týchto obrázkov na platformách sociálnych médií ako Facebook alebo Instagram nebolo nikdy jednoduchšie! Aplikácia umožňuje používateľom zdieľať svoje výtvory priamo na platformách sociálnych médií, ako je Facebook alebo Instagram, bez toho, aby museli opustiť samotnú aplikáciu!

Natural Photo Frames HD tiež automaticky ukladá všetky upravené obrázky na pamäťové karty, takže používatelia sa nemusia obávať straty svojej práce, ak sa náhodou zatvoria pred uložením zmien vykonaných počas úprav.

Celkovo Natural Photo Frames HD poskytuje ľahko použiteľné rozhranie s príjemnou estetikou, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá softvér na digitálnu fotografiu, ktorý dokáže vylepšiť krásu svojich fotografií a zároveň do nich bez námahy pridať prírodné prvky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Emobi Technologies
Stránka vydavateľa http://www.emobitechnologies.com
Dátum vydania 2017-08-23
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Zdieľanie a zverejňovanie fotografií
Verzia 1.0.0.1
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 314

Comments: