NASB Study Bible for Windows 10

NASB Study Bible for Windows 10 1.0.0.5

Windows / Diadochi Software / 251 / Úplná špecifikácia
Popis

Študijná biblia NASB pre Windows 10 je komplexný vzdelávací softvér, ktorý používateľom poskytuje úplný text vydania New American Standard Bible (NASB) z roku 1995. Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom efektívnejšie študovať a porozumieť Biblii, s funkciami, ako sú úplné poznámky a krížové odkazy, možnosti čítania offline a výkonné nástroje na vyhľadávanie.

Pomocou tohto softvéru môžete ľahko pristupovať k celému textu NASB bez internetového pripojenia. Vďaka tomu je ideálny pre tých, ktorí chcú študovať na cestách alebo v oblastiach, kde môže byť internetové pripojenie obmedzené. Okrem toho môžete sledovať svoju históriu čítania, aby ste mohli pokračovať tam, kde ste prestali.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť vyhľadávať pomocou zástupných znakov. To znamená, že ak hľadáte konkrétnu frázu alebo slovo, ale nie ste si istí, ako sa presne píše alebo formátuje v texte, môžete použiť zástupné znaky na nájdenie všetkých možných variácií. Táto funkcia šetrí čas a zefektívňuje štúdium.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť meniť veľkosť písma a farbu pozadia. Či už dávate prednosť väčšiemu písmu pre ľahšie čítanie alebo tmavšiemu pozadiu pre menšie namáhanie očí počas dlhého štúdia, tento softvér vám pomôže.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa používania tohto softvéru alebo potrebujete technickú podporu, [email protected] je k dispozícii, aby vám pomohol. Môžete sa tiež spojiť s ostatnými používateľmi na Facebooku a zdieľať tipy a postrehy o štúdiu s NASB Study Bible pre Windows 10.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný nástroj, ktorý vám pomôže zlepšiť vaše biblické štúdiá, nehľadajte nič iné ako NASB Study Bible pre Windows 10. Vďaka svojim komplexným funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu sa určite stane nevyhnutnou súčasťou vašej študijnej rutiny .

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Diadochi Software
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-08-23
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Referenčný softvér
Verzia 1.0.0.5
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena $5.99
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 251

Comments: