Qphoto by QNAP for Windows 10

Qphoto by QNAP for Windows 10 1.0.1.1215

Windows / QNAP Systems / 294 / Úplná špecifikácia
Popis

Qphoto by QNAP pre Windows 10 je digitálny fotografický softvér, ktorý vám umožní zapamätať si vaše špeciálne chvíle na cestách. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho prezerať a zdieľať svoje fotografie s priateľmi a rodinou prostredníctvom e-mailu alebo sociálnych médií. Softvér je navrhnutý tak, aby bezproblémovo spolupracoval s QNAP NAS so systémom QTS 4.1 (alebo novším) s nainštalovanou stanicou Photo Station, ako aj so systémom Windows Phone (verzia 8.0 alebo novšia).

Jednou z kľúčových funkcií Qphoto je jednoducho použiteľné zobrazenie časovej osi, ktoré vám umožňuje prezerať si fotografie a videá v chronologickom poradí. Táto funkcia uľahčuje navigáciu vo vašej zbierke a nájdenie konkrétnych momentov, ktoré chcete znova prežiť.

Okrem zobrazenia časovej osi ponúka Qphoto aj prispôsobiteľné režimy zobrazenia, ako sú miniatúry a zobrazenia zoznamu. Tieto možnosti vám umožňujú vybrať si, ako chcete, aby sa vaše fotografie zobrazovali na základe osobných preferencií.

Zdieľanie vašich fotografií nebolo nikdy jednoduchšie vďaka vstavaným možnostiam zdieľania Qphoto. Jednotlivé fotografie alebo celé albumy môžete jednoducho zdieľať s priateľmi a rodinou prostredníctvom e-mailu alebo platforiem sociálnych médií, ako sú Facebook, Twitter, Instagram atď.

Ďalšou skvelou funkciou Qphoto je jeho integrácia s Photo Station na QNAP NAS zariadení. To umožňuje používateľom pristupovať k celej svojej zbierke fotografií uložených na ich NAS priamo z aplikácie bez toho, aby museli manuálne prenášať súbory.

Pre väčšie pohodlie sa používatelia môžu tiež pripojiť k myQNAPcloud NS pomocou tejto aplikácie, ktorá im umožňuje vzdialený prístup odkiaľkoľvek na svete cez pripojenia HTTPS.

Ak sa kedykoľvek počas používania tejto aplikácie vyskytnú problémy, kontaktujte nás na adrese [email protected] so žiadosťou o pomoc; urobíme všetko pre to, aby sme čo najskôr pomohli vyriešiť akékoľvek problémy.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožní prežiť výnimočné chvíle na cestách, potom nehľadajte nič iné ako Qphoto by QNAP pre Windows 10!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ QNAP Systems
Stránka vydavateľa http://www.qnap.com/
Dátum vydania 2017-08-24
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Zdieľanie a zverejňovanie fotografií
Verzia 1.0.1.1215
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 294

Comments: