KJV Study Bible for Windows 10

KJV Study Bible for Windows 10

Windows / Diadochi Software / 565 / Úplná špecifikácia
Popis

KJV Study Bible pre Windows 10 je komplexný vzdelávací softvér, ktorý používateľom poskytuje úplný text Biblie King James Version (KJV). Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom efektívnejšie študovať a porozumieť Biblii tým, že im poskytuje množstvo funkcií a nástrojov, ktoré uľahčujú navigáciu, vyhľadávanie a analýzu textu.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť používať ho offline. To znamená, že používatelia majú prístup k textu KJV a všetkým súvisiacim poznámkam a krížovým odkazom bez internetového pripojenia. Vďaka tomu je ideálny pre tých, ktorí chcú študovať alebo čítať Bibliu na cestách alebo v oblastiach, kde môže byť internetové pripojenie obmedzené.

Okrem poskytovania prístupu ku kompletnému textu KJV tento softvér obsahuje aj úplné poznámky a krížové odkazy. Tieto poznámky poskytujú dodatočný kontext a pohľad na konkrétne pasáže a pomáhajú používateľom lepšie pochopiť ich význam a význam. Krížové odkazy umožňujú používateľom jednoducho prechádzať medzi súvisiacimi pasážami v rôznych častiach Biblie, čo uľahčuje pochopenie toho, ako sú rôzne témy spojené v celom písme.

Ďalšou užitočnou funkciou tohto softvéru sú jeho výkonné možnosti vyhľadávania. Používatelia môžu vyhľadávať konkrétne slová alebo frázy pomocou zástupných znakov, čo im umožňuje nájsť relevantné pasáže, aj keď si nie sú istí presným pravopisom alebo frázou. Funkcia vyhľadávania tiež umožňuje používateľom filtrovať výsledky na základe špecifických kritérií, ako je kniha, kapitola alebo verš.

KJV Study Bible pre Windows 10 obsahuje aj funkciu histórie čítania, ktorá sleduje, kde používatelia prestali čítať, takže môžu kedykoľvek ľahko pokračovať tam, kde prestali. Tento softvér navyše umožňuje používateľom meniť veľkosť písma a farbu pozadia podľa ich preferencií.

Celkovo tento vzdelávací softvér poskytuje vynikajúci zdroj pre každého, kto chce prehĺbiť svoje chápanie Písma štúdiom textu King James Version (KJV). So svojimi komplexnými funkciami vrátane offline prístupu, úplných poznámok a krížových odkazov, ako aj výkonných možností vyhľadávania – všetko navrhnuté špeciálne s ohľadom na pohodlie používateľa – niet pochýb o tom, že [email protected] tu vytvoril niečo skutočne špeciálne! Prečo si nás teda neskontrolovať na Facebooku ešte dnes?

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Diadochi Software
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-08-22
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Referenčný softvér
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 6
Celkový počet stiahnutí 565

Comments: