Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian for Windows 10

Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian for Windows 10 1.1.0.0

Windows / Top Developer / 1215 / Úplná špecifikácia
Popis

Grey: Fifty Shades of Grey ako povedal Christian je jedinečný a podmanivý vzdelávací softvér, ktorý používateľom umožňuje zažiť svet Fifty Shades of Grey z inej perspektívy. Tento softvér je navrhnutý pre Windows 10 a ponúka pohlcujúci zážitok z čítania, vďaka ktorému budete chcieť viac.

Román, ktorý napísal britský spisovateľ E.L. James, je štvrtým dielom série Fifty Shades. Pôvodne bola napísaná z pohľadu ženskej postavy, ale v tomto vydaní bola prerozprávaná z pohľadu Christiana Greya. Kniha vyšla 18. júna 2015 v čase narodenín Christiana Greya a rýchlo sa stala bestsellerom.

Grey: Fifty Shades of Grey v podaní Christiana ponúka čitateľom príležitosť ponoriť sa hlbšie do mysle jednej z najzložitejších postáv literatúry. Prostredníctvom tohto softvéru môžu používatelia skúmať jeho myšlienky a emócie, keď prechádza svojím vzťahom s Anastasiou Steele.

Tento vzdelávací softvér poskytuje interaktívne čítanie, ktoré používateľom umožňuje zvýrazňovať text, robiť si poznámky a ukladať stránky do záložiek pre budúce použitie. Obsahuje tiež multimediálne funkcie, ako sú zvukové klipy a videá, ktoré zlepšujú celkový zážitok z čítania.

Jednou z pozoruhodných vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť upraviť veľkosť a štýl písma podľa preferencií používateľa. Jednotlivci so zrakovým postihnutím alebo poruchami učenia tak môžu pohodlne čítať bez toho, aby si namáhali oči alebo zápasili s malými veľkosťami textu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou je jeho kompatibilita s rôznymi zariadeniami, ako sú notebooky, tablety a smartfóny. Používatelia môžu ľahko pristupovať k svojim uloženým záložkám alebo poznámkam na viacerých zariadeniach bez straty údajov.

Celkovo je Grey: Fifty Shades of Grey As Told by Christian výborným vzdelávacím nástrojom pre každého, kto sa zaujíma o objavovanie literatúry z inej perspektívy. Vďaka interaktívnym funkciám je pútavý, zatiaľ čo jeho kompatibilita s viacerými zariadeniami ho robí pohodlným pre čítanie na cestách.

Či už ste fanúšikom pôvodnej série alebo len hľadáte niečo nové na čítanie, tento softvér vás nesklame!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Top Developer
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-08-21
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Referenčný softvér
Verzia 1.1.0.0
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1215

Comments: