Safe Photo Locker for Windows 10

Safe Photo Locker for Windows 10

Windows / Creative Glance / 765 / Úplná špecifikácia
Popis

Safe Photo Locker pre Windows 10 je digitálny fotografický softvér, ktorý vám umožňuje uchovávať vaše súkromné ​​fotografie v bezpečí na vašom Windows Phone. Pomocou tejto aplikácie môžete ľahko chrániť obrázky, ako sú rodinné fotografie, súkromné ​​​​momentky a oveľa viac. Už sa nemusíte obávať, že ostatní narazia na vaše „súkromné“ obrázky.

Aplikácia obsahuje heslom chránený úložný priestor pre akýkoľvek obrázok z fotoaparátu alebo fotogalérie. Súkromné ​​obrázky môžete organizovať do rôznych priečinkov a importovať fotografie z albumov v telefóne alebo fotiť priamo v aplikácii. Fotografie si môžete prezerať v zobrazení miniatúr alebo v plnej veľkosti a zdieľať ich s ostatnými.

Jednou z najlepších funkcií Safe Photo Locker je jej ochrana heslom a jednoduché obnovenie systému tajných otázok a odpovedí. To zaisťuje, že k chránenému obsahu majú prístup iba autorizovaní používatelia, čo poskytuje ďalšiu úroveň zabezpečenia citlivých informácií.

Aplikácia je neuveriteľne užívateľsky prívetivá, vďaka čomu ju môže používať každý bez ohľadu na jeho technické znalosti. Je ideálny pre tých, ktorí chcú svoj osobný život oddeliť od profesionálneho alebo jednoducho chcú mať pokoj s vedomím, že ich súkromné ​​chvíle sú v bezpečí.

Či už ste rodič, ktorý chce rodinné fotografie chrániť pred zvedavými očami, alebo niekto, kto si nadovšetko cení súkromie, Safe Photo Locker je nevyhnutný nástroj, ktorý by mal byť na zariadení každého používateľa Windows Phone.

Kľúčové vlastnosti:

Ochrana súkromných fotografií: Majte všetky svoje súkromné ​​položky chránené heslom na jednom mieste vo svojom Windows Phone

Ochrana heslom: Všetky obrázky uložené v aplikácii sú chránené heslom

Usporiadať súkromné ​​obrázky: Usporiadajte súkromné ​​obrázky do rôznych priečinkov

Importovať fotografie: Importujte fotografie z albumov telefónu alebo fotografujte priamo v aplikácii

Zobraziť fotografie: Zobrazenie fotografií v zobrazení miniatúr alebo v plnej veľkosti

Zdieľajte svoje súkromné ​​obrázky: Zdieľajte ich s ostatnými bezpečne prostredníctvom e-mailu, aplikácií na odosielanie správ atď.

Easy Recovery System: Ochrana heslom a jednoduché obnovenie systému tajných otázok a odpovedí

Užívateľsky prívetivé rozhranie: Ľahko použiteľné rozhranie uľahčuje prácu aj používateľom, ktorí nie sú technicky zdatní

Záver:

Na záver, Safe Photo Locker je vynikajúci softvér na digitálne fotografie, ktorý poskytuje špičkové bezpečnostné funkcie a zároveň zostáva neuveriteľne užívateľsky prívetivý. Je ideálny pre každého, kto si chce uchovať svoje osobné chvíle v bezpečí a zároveň ich môže bezpečne zdieľať so svojimi blízkymi. Schopnosť usporiadať obrázky do rôznych priečinkov uľahčuje rýchle vyhľadanie konkrétneho obsahu bez toho, aby ste museli všetko preberať ručne.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý spôsob ochrany citlivých informácií vo svojom zariadení Windows Phone bez toho, aby ste obetovali použiteľnosť alebo funkčnosť – nehľadajte nič iné ako Safe Photo Locker!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Creative Glance
Stránka vydavateľa http://www.creativeglance.com
Dátum vydania 2017-09-07
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Zdieľanie a zverejňovanie fotografií
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 765

Comments: